Chanel

Chanel er mærket, når man siger Fransk mode. Det er uden tvivl et af de modehus i verden, med mest prestige, berømmelse og en historie, som er en af de få i sin genre. Hvorfor så det? I modebranchen hvor mange navne har sin berettigelse, er Chanel vel nok stadig et af de største navne. Chanel som modebrand har været på markedet siden 1921, hvor en af den første Chanel parfume blev lanceret.

Det brand Chanel er blevet både som tøj mode og ikke mindst Chanel parfume, hænger uden tvivl sammen med den fokus der har været på kvalitet, det eksklusive og ikke mindst sansen for design. Det er alle 3 elementer som er gennemgående i produkter fra Chanel, uanset om vi snakker tøj, accessoires eller Chanel parfume.

CHANEL PARFUME OG ET MODE MÆRKE

Mærket Chanel er et af de mest respekteret og anerkendte i hele verden. Det er der flere grunde til, men blandt andet fordi deres produkter både inden for tøj, parfume og kosmetik bliver betragtet som tidsløse klassikere. Denne anerkendelse hænger med stor sandsynlighed sammen med, at modehuset igennem tiden, har fået helt store berømtheder til at reklamere for sig.

Så derfor er Chanel parfume også blevet en fortrukken kvinde parfume blandt mange damer. Hvem vil ikke gerne bruge samme Chanel parfume som Marilyn Monroe fra 50’erne, Catherine Deneuve fra 1970’erne, Nicole Kidman i de tidlige ’00, eller nutidens talskvinde Audrey Tautou? Ja det er der mange der vil, Chanel parfume er i hver fald et brand som er svært at undgå, når vi snakker parfume og fransk mode.

Kvaliteten er høj, prisen er ikke i den lave ende, men den eksklusive, elegance og luksus man oplever i Chanel parfumer som Chanel No. 5, Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme eller Chanel Egoiste, er heller ikke til at tage fejl af. Så vil du forkæle dig selv med ren luksus, så skal du kigge nærmere på Chanel parfume sortimentet herunder, for du kan stadig købe billig Chanel parfume hos Duftdejligt, og selvom disse parfumer aldrig bliver i den billige ende, så spare du trods alt stadig penge.

Vil du vide mere om historie, og den spæde start så læs mere nederst på siden.

Chanel
Show Filters

Viser 1–12 af 22 resultater

Show Filters

Viser 1–12 af 22 resultater

Chanel Parfume– dengang det startede

Det franske eksklusive design, har jo haft en begyndelse. Et brand er ikke blot født som et eksklusivt brand, heller ikke blot fordi det hedder Chanel. Det hele startede med en ung pige ved navn Gabrielle Bonheur Chanel, som blev født i 1883. Hun voksede op i Frankrig og blev kendt som Coco Chanel. Hun var bidt af mode, og allerede som 27 årig åbnede hun sin første hatte butik i Paris. Det var hatte som blev kendt som Chanel Modes, og de eksklusive og meget populære hatte, blev især kendt blandt datidens store skuespillerinder.

 

Denne interesse fra de kendte og velhavende, gav absolut Coco Chanel vind i sejlene. De mange kreationer af kvalitets hatte og hendes sans for eksklusive produkter, gav hende en verdensomspændende succes. Det var netop denne succes hun formåede at udnytte, og igennem de unge år, åbnede Gabrielle Chanel flere og flere butikker i Frankrig.

Gabrielle Bonheur Chanel gik ikke kun under navnet Coco Chanel, hun blev igennem tiden også betegnet som pioner inden for fransk mode, og med sine kontroversielle udtalelser som ”en kvinde som ikke bruger parfume, har ingen fremtid” skabte hun et budskab som uanset holdninger solgte hendes Chanel parfumer af høj kvalitet. Coco Chanel har altid haft høje tanker om sine kvalitets produkter og med god grund, for folk elsker dem. Derfor var det Chanels lykke da hun mødte russeren Ernest Beaux og de blev enig om at lave en signatur duft til damer. En signatur duft der skulle dufte som en kvinde, og femte prøve var den duft, som Coco Chanel var med til at vælge til den kendte Chanel No. 5, en kvinde parfume som stadig 89 år efter er verdens mest solgte kvinde parfume. Det må man kalde en succes for Chanel parfume.

 

Gabrielle Bonheur ”Coco” Chanel, var en respekteret og ambitiøs dame, hun var aktiv på Hotel Ritz helt frem til 1971, hvor hun døde i en alder af 87 år. Ifølge udtalelser skulle Chanel huset i dag, været drevet og ejet af Chanel Alain- og Gerard Wertheimer begge børnebørnene til den tidligere Chanel partner, Pierre Wertheimer.