Chloé

Chloé parfume en gave til kvinden der fortjener det bedste

Chloé parfume er et brand, der med sin romantiske stil gør mærket eftertragtet, da det med friske noter altid formår at fremhæve det kvindelige og individuelle hos enhver kvinde. Det franske modehus Chloé er kendt for sine feminine, moderne og trendsættende designs, der altid har været meget moderigtigt og nøjagtigt disse aspekter oplever man i Chloé parfumer og de fantastiske dufte, vi kender i dag.
Chloés vision er ikke at indkapsle kvinder, men at tiltrække mange forskellige personligheder og aspekter af kvinder. Derfor skal Chloé-parfume betragtes som en hyldest til kvinders charme og mangfoldighed. Duften er kendetegnet ved en blomster, frisk duft, der er vanedannende. Chloé parfumer er også kendetegnet ved sin lette og elegante emballage som komplimenteres af de elegante parfumeflasker man finder inde i æsken. Farven på pakken holdes i feminine lyse farve, hvilket er fryd for øjet.

Hvis du også vil prøve en af Chloés meget vanedannende dufte, kan du tjekke sortimentet herunder. Du kan sikkert finde en Chloé-parfume, der lige passer til dig, så det er let at dufte Duft Dejligt og udstråle din personlige femininitet.
Hver duft fra Chloé er designet med tanke på en personlig stil, designet til at give enhver kvinde mulighed for at finde sin egen duft. Fra sanselig friskhed til noter at en ung pige med forførende toner – med Chloés kvinde parfumer, er der mange muligheder for at finde en kvinde parfume, der matcher din stil helt perfekt.

Fremhæv det feminine og individuelle med din parfume

Chloés parfumer til kvinder er altid unge med en særlig vægt på personlighed og femininitet. Den forførende essens i parfumen fremhæver ren elegance og skønhed. Uanset om det er frisk forår eller blomsterne står i fuld blomst om sommeren, skaber Chloé en sensuel nysgerrighed med en mange duft noter, der er egnede til enhver lejlighed.
Chloé er feminin og fuld af kvindelige toner. Ud over elegant tilbehør og smukt tøj har de også formået at skabe fantastiske dufte, en af de nyeste skud på stammen er den fantastiske Chloé Nomade, som er en genopfundet kvindelig duft med strejf af frækhed fra drengen. Duften udstråler charmerende karakter fra eg, mos, mirabelle- blommer og friske fresia. Dette skaber en helt fantastisk duftoplevelse.

chloe-parfume
Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Vis filtre

Viser alle 10 resultater

Da Chloé blev skabt, var det med unge top designere

Chloés historie går tilbage til 1952, da den egyptiskfødte designere Gaby Aghion sammen med Jacques Lenoir grundlagde Chloé-mærket i Paris. Modeduoen, der har skabt et verdenskendt mærke, havde et ønske om at designe med ekstremt bløde og højkvalitetsstoffer, med en udtryk af ultramoderne og feminine linjer. Igennem tid er det absolut lykkedes for dem, og Chloé har været en trendsætter i mange år. Det franske modehus startede med et af nutidens stærke navne, da det blev grundlagt. På det tidspunkt tilhørte den ambitiøse unge designer Karl Lagerfeld en gruppe af unge modedesignere, en gruppe som Aghion hyrede til at lave et udkast til et modeshow i 1958. Bare fem år senere kunne Lagerfeld fejre sin indtræden i Chloé som chefdesigner.

 

Beatles-sangeren Paul McCartneys datter, Stella McCartney lavede også mange fantastiske kollektioner til den modehusets modeshow. Men med tiden grundlagde hun sit eget modemærke og gav pladsen som kreativ direktør på Chloé til sin veninde Phoebe Philo. I 1992 lancerede mærket Chloé sin første duftkollektion, der banede vejen for en ny succes, som henvendte sig til stilbevidste kvinder der elsker og beundrer Chloés fabelagtige mode. Nu var muligheden skabt for, at det trendsættende design kunne blive fulendt med en duft der matcher kvindens personlig stil, en sanseoplevelse som leger med ens sanser og opleves som næsten uundværlig.