Christian Dior

Christian Dior parfume er ikoniske dufte som modeverden fortjener.
Dette kan man egentlig sige om mange skønne parfume dufte, ikoniske og tidløse parfumer. Forskellen er blot, at Dior parfume er bare lidt for sig selv, så lidt unikt, skævt med stadig bare super tjekket.
På sin helt egen, lidt kantede måde, har Christian Dior tilført mode verden en nuance, selvhøjtidelighed og ikke mindst elegance. Ting som har været med til at forme mode- og ikke mindst parfumeverden til det, som gør den så elsker i dag.

Viser alle 38 resultater

Christian Dior parfume – toppen af poppen

En verden for sig selv og som mange ikke ville undvære, og alligevel båret af mystik og hvor superlativer som, selv forkælelse, elegance, misundelse, begær og forførelse ikke er ukendte.

Dior parfume har igennem tiden klædt mange

Dior huset, har været anderkendt igennem mange år. Når man siger Christian Dior parfume, ledes tankerne hen på dufte af elegance, luksus og god smag, ja ofte står kvinderne i kø for at få de allernyeste lanceringer af Dior parfume.
Dette så man allerede tilbage i 1947, hvor Miss Dior parfume fra Dior parfume blev lanceret, en parfume der var dedikeret til Christian Diors søster. Nok en af de mest klassiske kvindeparfumer på markedet. Christian Dior fik sine to parfumemagere i 1947, til at skabe en duft, ”der var som kærlighed”. En Miss Dior fra Dior blev skabt og med duft noter af blandt andet gardenia, galbaum, jasmin og rose, fyldte hver dag luften i den allerførste Dior forretning. Tanken var at skabe en total oplevelse af Dior- universet, en propaganda i en hårdt presset tid efter en verdenskrig, hvor langt fra alle havde råd til, blot at drømme om en Dior parfume.

Hvem er designeren Christian Dior?

Christian Dior er født i 1905 i Normandy, i det nordlige Frankrig. Han studere politik inden han for alvor fik øjne op for designs og modeverden.

Hans største udfordring i starten, var 2. verdenskrig som forhindrede ham i at udvikle hans forretning. Dette forhindrede dog ikke Dior i, til sidst at få succes med sin forretning.

Dior er siden blevet kaldt ”Den mest anderkendte inden for modeverden”

I 1946 begyndte forretningsudviklingen rigtig. Dior modehuset er ofte set som en ”first-mover”, på grund af den dedikeret tilgang til innovation både med design og generel virksomheds praksis. Derfor er det i dag, heller ikke så overraskende som det var tilbage i 1947, hvor man oplyste den franske modescene i Paris, ved at ”genindføre” luksus til kvinder med innovative designs, i en tid der var præget af lysglimt fra verdenskrigen. Hans første kollektion hed ”New Look” et rammende begreb tiden taget i betragtning og blev meget populær, fordi tøjet var behageligt og moderigtigt.

Siden da er designs af Christian Dior blev båret af utallige celebrities og i dag har både designs og parfumer en stor plads på mange parfume hylder.

Når man siger: Dior parfume mænd og kvinder, ledes tankerne hen på luksus og ikoniske dufte. De fleste kender derfor også nogle af de største lanceringer udover Miss Dior parfumen, som parfumerne Dior Poison, Dior J’adore eller den nyere Dior Sauvage.

Christian Dior dødede i Montecatini, Italien tilbage i 1957 i en alder af kun 52 år. Han må betragtes som værende en af de største grund til, at Paris i dag er kendt som ”stedet med mode”.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results