Christina Aguilera

Christina Aguilera parfume er fra en af de største sang stemmer og pop-ikoner i nyere tid. Den verdensberømt amerikansk sangerinde, slog igennem som teenager i midten af 90’erne. Siden er succes blev stor og hun har leveret utallige hits.
Siden 2004 har hun skabt lækre kvinde parfumer, og ambitionen har været klar, de skal udtrykke styrke, selvsikkerhed og kvindelighed. Hendes parfumer er kendetegnet ved at skabe udtryk med sensuelle, kraftfulde og ultra feminine noter. Ofte er disse lækre parfume ikke kun betagende i duften, de præsenteres også i smukke feminine parfume flasker.

Viser alle 7 resultater

Christina Aguilera parfume

Christina Aguilera parfume er kendetegnet ved at være forførende med søde og sexede duftnoter. Det kendetegner præcist sangerindens bløde, sexede stemme og hendes forførende look, en kvinde som ved hvad hun ønsker. Det er netop dette som hun ønsker, skal inspirere andre kvinder verden over.

Find din Christina Aguileras parfume hos Duft Dejligt, og bliv betager a fen kraftfuld, sensual og forførende duft. Hendes populære dufte som Christina Aguilera By Night eller Secret Potion er begge til den elegante side. Det kan også være den spændende og kendte signaturduft Christina Aguilera edp. Den har minder om smukke blomstrende blonder, og leder tankerne hen på sexet lingerie, moulin rouge og forførende kvindelist.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results