Clinique

Clinique parfume er blevet skabet for helt enkelt, sikkert og effektivt at kunne skabe smuk hud. Derfor er alle Clinique-produkter allergivenlige, og hvordan kan man så vide det når det er skønhedsprodukter? Der er fordi Clinique parfume, hudpleje og kosmetik ikke bruger nogen allergene stoffer, og for at sikre dette bliver hvert produkt testet 12 gange af 600 personer. Skulle det ske at blot en person reagerer på produktet, kasseres produktet og processen genstartes.

Viser alle 8 resultater

Clinique parfume er lækre og bevidste produkter

Produktet er også 100% parfume-fri, fordi parfume kan forårsage allergiske reaktioner og irritation som kommer fra allergisk chok. Denne irritation svækker huden over tid og giver rynker og en ru følelse.
Clinique bruger sin omfattende viden og ekspertise til at udvikle kosmetik og parfume, som også er velegnet til allergikere. Så du kan finde fantastiske Clinique-produkter, der forkæler din hud i vores sortiment på DuftDejligt.dk
Vi har samlet mange Clinique parfumer på hjemmesiden. Lad dig inspirere og find en Clinique parfume eller et hudplejeprodukt der bedst passer til dine behov. Clinique's parfume kollektion begyndte i 1968 og det er Estée Lauder gruppen der står bag det kendte brand i dag. Deres første kvinders duft var Clinique Aromatics Elixir, der blev lanceret i 1971.

Billig Clinique Happy en duftklassiker

Happy er en af de bedst sælgende parfumer i verden og har været det konsekvent siden introduktionen i 1997. Clinique Happy parfume blev nemlig hurtigt en velkendt klassiker på mange kvinders parfumehylde. En af grundene til den store succes med Clinique Happy parfume er dens unikke noter, der tiltrækker både mænd og kvinder. Uanset alder er Clinique Happy parfume den mest elskede parfume, og det er ikke uden grund at den har fået Clinique's historie til at blomstre. Clinique Happy duften har også vundet adskillige internationale parfume priser, herunder den meget berømte FiFi Award, som er parfumeindustriens svar på Oscars.

Vogue, Estee Lauder, viden og så kom Clinique

Det var en avisartikel som startede Clinique, en artikel om det amerikanske modemagasin Vogue med titlen ” Can Great Skin be Created?” Evelyn Lauder læste teksten og sendte den til sin mor, Estee. De denne inspirerende artikel sammen for at se, om de kunne drage fordel af den. Forfatterne af artiklen, Dr. Norman Orentreich og Carol Phillips blev inviteret ind, for at se om de kunne skabe noget unikt. Dette møde blev starten på et i dag verdenskendt brand Clinique, verdens første allergifri og dermatologidrevne produktlinje til salg på Fifth Avenue.
I spidsen stod leder og medlem af Lauder familien nemlig den dygtige Evelyn Lauder. Hun skabte både det kendte brand og udviklede deres produkter og det kreative stoppede ikke, hun var den første som iførte sig en hvid kittel, som i dag er stærkt forbundet med Cliniques hudpleje.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results