Coach

Coach parfume når du ønsker moderne luksus tilbehør og livsstils kollektioner. Et brand hvis mangeårige omdømme er baseret på et håndværk af høj kvalitet, det er sådan man nemmest og kortest beskriver Coach. Adskilt fra en frisk og amerikansk holdning, forbindes mærket sig en moderne vision, der genindfører luksus i hverdagen med en autentisk og innovativ stil. Det er det unikke ved coach. Overalt i verden er navnet Coach synonymt med ubesværet New York-stil.

Viser alle 8 resultater

Coach parfume fra et førende designhus

Den første Coach parfume, var den lækre kvindeduft med navnet Coach, den blev lanceret i 2007 i ægte New York stil. Coach parfume tilbyder i dag mere end 30 parfumer, det sker i et tæt samarbejde med Estee Lauder Companies. Designerne fra Coach har siden 2007 skabt mere end 30 parfumer i deres parfume kollektion, og den seneste er fra 2020.
Se vores sortiment herunder, og lad dig inspirere at en kvinde parfume med friske noter, blomstrer touch og en udstråling af velvære, overskud og stil. Præcis som man forvinder det med New York.

Familievirksomheden Coach blev til en luksus mærke

Coach blev grundlagt som en familiedrevet virksomhed i 1941 på 34th Street i centrum af New York. I dag er Coach meget andet en blot en mindre familievirksomhed det er et førende globalt luksusmærke dedikeret til, at udforske duften af eventyrlystne, glamourøse, spontane, seje og åbne kvinder.
Tilbage i starten, fungere det hele ved at de seks kunsthåndværkere fremstillede produkter med et simpelt mål: At skabe smukke funktionelle genstande lavet i det fineste læder i en moderne form. Som en pioner inden for lædervarer og tilbehør bruger mærket fortsat det originale amerikanske læderhus.
Coach er stadig den dag i dag inspireret at sin arv med ånden i det innovative. Det ses tydeligt at dette stadig hævdes højt, og udgøre en stor del af deres design stadigvæk.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results