Creed

Creed parfume – glamour og luksus ud over det normale

En parfume der tilfører luksus, glamour, mystik og sensuelle toner. Den selvsikre person, som har en ”jeg kan alt” udstråling, og som vil tiltrække sig opmærksomhed. Det kan nemt være beskrivelsen af et medlem, fra den eksklusive klub som bruger Creed parfume.

Med følelsen af luksus og at være blandt de mest prominente filmstjerner, stadsledere, royale og kendisser i hele verden, er nemt oplevelsen du får når du bruger Creed parfume. Det er ikke uden grund, for luksus brandet blandt de største, har nemlig altid haft meget store personligheder i blandt deres brugere. I mange år var disse nicheparfumer så dyre, at det ikke var alle mands eje, og selvom tiderne ændre sig er prisen stadig i den høje ende. Men det er ikke uden grund, for parfumerne bliver stadig den dag i dag, fremstillet i hånden og på naturlige råolier, uden mekanisk indblanding, hvilket er med til at gøre disse parfumer helt unikke.

Creed hævder, at de stadig fremstiller speciel dufte til deres klienter, og som første senere hen frigives til almindelige kunder.

 

Hos Duftdejligt har vi mulighed for, at tilbyde dig de kendte dufte til nedsat pris. Vi har nogle af bedste priser på Creed parfume i Danmark, hvis du sammenligner os med danske firmaer, og når du køber Creed vil der altid være gratis fragt. Så har du løst til at prøve den ikoniske Green Irish Tweed eller den Royal Mayfair parfume, så se mere i vores Creed sortiment.

creed-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 16 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 16 resultater

Creed en velbevaret luksus for de rige

En diskret luksus og perfektion til det ypperste, med en historie der går over 250 år tilbage i historien. Det er ikke mange parfume mærker der har sådan en historie, og netop dette gør Creed parfume til noget ekstravagant. Men på den anden side, er det også et mærke som altid har været bevidst om sin målgruppe, og netop dette ses på både pris, udvalget og den markedsføring der har været.

Det er netop ikke alle byens parfume brugere, der kender til det luksuriøse og meget ekstravagante parfume mærke, på trods af deres eksistens i århundreder.

 

Creed blev grundlagt af James Henry Creed tilbage i 1760. Han startede den i dag familieejet virksomhed i London, hvorfra han solgte Creed parfume til de rige og berømte. I 1845 inviterede Napoleon III og hans hustru Henry Creed til Paris, hvorfra parfume virksomheden drives i dag og med 7. generation ved styrpinden. Deres historie er mindst ligeså hemmelig og mystisk, som kendskabet til dem har været igennem tiden.

Det er netop denne mystik, der går igen i kvaliteten af Creed parfumer. De har fra starten haft en meget prominente kundekreds, og det hævdes at de første parfumer blev skabt til store statsledere, de europæiske hoffer og filmstjerner rundt om i verden. Dette er dog aldrig 100% bekræftet, men endnu en mystik som gør Creed både spændende, mystiske og unikke på deres helt egen måde.

 

Men det hele er ikke blot spekulationer, for deres succes er også forbundet med kvaliteten. Denne kvalitet fornemmes altid når man dufter til en Creed parfume, og disse er altid baseret på naturlige ingredienser, og der bruges ingen syntetisk fremstillet ingredienser i deres parfumeolie. Sådan har det altid været, og sådan er Creed stadig den dag i dag, et håndværk hvor alle parfumer laves i hånden, og de velduftende parfumer har alle kun få offentliggjorte ingredienser. Dette er også en forklaring på, hvorfor prisniveauet er i den høje ende, netop fordi man stadig i dag bruger traditionelle infusionsmetoder i fremstillingen frem for mekaniske processer. Men denne skabelse af Creeds originale dufte i den høje kvalitet, er også det som gør dem til en favorit blandt kendere og deres seriøs eksklusive medlemmer.

I dag finder man nicheparfumerne i flere storbyer. De har igennem 1900’tallet gjort mere, for at udbrede kendskabet. Man kan blandt andet finde butikker i Paris, London, New York, Milano, Miami og Dubai. Hvilket ikke er vildt overraskende, at det er disse byer familievirksomheden har valgt.