Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo duft fra et ikon

Cristiano Ronaldo producere en parfume-serie kaldet Legacy. Linjen er kendetegnet ved charmen og stilen hos Cristiano, som er tidløs og maskulin i et smukt og lækkert design. Duftnoterne i parfumer er kendetegnet ved maskuline, luksus præget og passer perfekt til den professionelle atlet.

Viser alle 3 resultater

Cristiano Ronaldo … Der behøves ikke at sige mere.

Men hvis der er en, som aldrig skulle have hørt om ham, så får du en kort fortælling. Cristiano Ronaldo er en fodboldspiller og måske nok nærmere en fodboldstjerne og ikon. Han startede sin karriere for Manchester United som 18-årig, siden er han blev kendt for sit talent. Men ikke kun hans fodboldtalent har givet han hans succes, hans store charme og drengefulde holdning er en stor del af hele brandet omkring ham. Han er en af de højst betalte spillere i verden. Ud over at være god til fodbold er Cristiano Ronaldo blevet et brand og ikon, en meget succesrig en af sin art. Han laver blandt andet strømper, undertøj og bruges i mange forskellige reklamer.

Lidenskab er et varemærke

Cristiano Ronaldo parfume er skabt med ambitioner og lidenskab. Produktionen af hans parfume er noget, som den unge mand er meget lidenskabelig omkring. Målet har længe været at skabe sin egen parfume-serie. Derfor kan du absolut forvente luksus, lækkerhed og maskulinitet. Duften af en ægte mande parfume med charme og udstråling, det er præcis det Cristiano Ronaldo tilbyder med sine parfumer. Så smuk og skøn udstråling, at du føler dig som et ikon af en anden verden.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results