David Beckham

David Beckham parfume er både populære, lækre og sensuelle dufte, der oser af maskulinitet. Du ved sikkert at David Beckham var professionel fodboldspiller i mere en 20 år. Gift med tidligere Spice Girl – Victoria Beckham, et af de største popband 90’erne.
Engelske David, startede parfumeprojektet med duften “Homme“. Den blev lanceret i 2011, og denne herre parfume var så populær, at der hurtigt blev lanceret endnu en herre duft.

Viser alle 21 resultater

David Beckham parfumer – en duft med passion

Spørger man kvinder vil de fleste finde næsten disse herre duften særligt sexede og spændende. Ikke alle kan være en “Beckham” – med nu er muligheden for at dufte sexede, med hjælp fra David Beckham parfume.

Parfume med en overlegen udstråling

David Beckhams herre parfume “Instinct” var den første i hans duft kollektion, en parfume som blev utrolig populært på meget kort tid. Den så dagens lys i 2005 og siden er der lancerede mere end 30 forskellige David Beckham parfumer. Beckham parfume er en af de mest solgte parfumer i verden i dag, og ikke uden grund, de er nemlig friske, enkle og overkommelige i pris. Et godt valg som parfume i hverdagen, en duft der kan bruges i mange situationer. På grund af den perfekte kombination af duftstofferne, er David Beckham duftene overbevisende herre parfumer med sportslige, maskuline og sensuelt noter som matcher både unge og ældre mænd med stil.
Nok ikke overraskende med den succes, da herren har mere end titusinder af fans. Mange er tydeligt tilfreds med det nye træk fra den tidligere fodboldspiller, især kvinderne har vist stor begejstring, så meget at navnet Beckham er blevet et must-have på badeværelsets parfume hylde.

Fra lille dreng til stor stjerne

Fodboldstjerne David Beckham arvede kærligheden til fodbold fra sine forældre. Han startede sin fodboldkarriere i den engelske storklub Manchester United, i blot en alder af 17-år og karrieren blev afsluttet i den franske klub Paris Saint-Germain. Han var den første britiske fodboldspiller, der konkurrerede i mere end 100 UEFA Champions League-kampe og han har været med til at vinde Premier League hele seks gange. Derudover repræsenterede han selvfølgelig også det engelske landshold.

Med andre ord er der ingen tvivl om, at David Beckham er et enormt ikon, og den opmærksomhed, han har fået gennem hele sin karriere, har gjort ham til et modeikon og reklamemærke i dag.
Han er bestemt en talentfuld fodboldspiller, men Beckham brænder ikke kun for fodbold, han er også passioneret i sit udseende, og han har altid været glad for at pleje og style sig selv.

Med en kærlighed til den moderne stil, har han påvirket flere generationer. Han har vist mænd, at man sagtens kan understrege skønhed uden at miste sin maskulinitet. David Beckham har endda holdt sig i spidsen med sine parfumekollektioner til både mænds og damer, han har oven i købet sat nye standarder igennem tiden. David Beckhams parfumer er kendetegnet ved deres friskhed og med noter af træer, frugter og blomster er de meget vellykket dufte på markedet.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results