David Beckham

Billige David Beckham parfumer

Hos Duft Dejligt har vi samlet et godt udvalg af David Beckhams parfumer, populære, lækre og sensuelle dufte, der oser af maskulinitet. David Beckham har sørget for, at du kan dufte af lækkerhed med hans forskellige parfumer.
Du ved sikkert David Beckham er kendt for sine karriere som professionelle fodbold igennem 20 år. Han er gift med Victoria Beckham, et tidligere medlem af Spice Girls, som var et af de største popband 90’erne. Et parforhold som bestemt ikke gjorde ham mindre populær. Den energiske duo har også lancerede parfumer sammen med varianterne “For Her” og “For Him”.

 

David Beckhams herre parfume “Instinct” var den første i hans duft kollektion, en parfume som blev utrolig populært på meget kort tid. Den så dagens lys i 2005 og siden er der lancerede mere end 30 forskellige David Beckham parfumer. Beckham parfume er en af de mest solgte parfumer i verden i dag, og ikke uden grund, de er nemlig friske, enkle og overkommelige i pris. Et godt valg som parfume i hverdagen, en duft der kan bruges i mange situationer. På grund af den perfekte kombination af duftstofferne, er David Beckham duftene overbevisende herre parfumer med sportslige, maskuline og sensuelt noter som matcher både unge og ældre mænd med stil.

Parfume med en overlegen udstråling

Da den smarte engelske mand David, startede sit parfumeprojekt var en af de første dufte “Homme“. Den blev lanceret i 2011, og denne herre parfume var så populær, at den anden parfume relativt hurtigt blev tilgængelig i butikkerne.
Ikke overraskende, med titusinder af fans, at mange er tydeligt tilfreds med det nye træk fra den tidligere fodboldspiller, især kvinderne har vist stor begejstring, så meget at navnet Beckham er blevet et must-have på badeværelsets parfume hylde.
Hvis du spørger en kvinde om duften fra Beckham-kollektionen, vil hun synes næsten alle duftene fra David Beckham er særligt sexede og spændende. Duftnoterne giver således moderne mennesker fristende fordele, fordi ikke alle kan være en “Beckham” – med med en David Beckham parfume, kan alle kan dufte sexet som en ”Beckham”.

Fodboldstjerne David Beckham arvede kærligheden til fodbold fra sine forældre. Han er bestemt en talentfuld fodboldspiller, men Beckham brænder ikke kun for fodbold, han er også passioneret i sit udseende, og han har altid været glad for at pleje og style sig selv.
Med en kærlighed til den moderne stil, har han påvirket flere generationer. Han har vist mænd, at man sagtens kan understrege skønhed uden at miste sin maskulinitet. David Beckham har endda holdt sig i spidsen med sine parfumekollektioner til både mænds og damer, han har oven i købet sat nye standarder igennem tiden. David Beckhams parfumer er kendetegnet ved deres friskhed og med noter af træer, frugter og blomster er de meget vellykket dufte på markedet.

 

Han startede sin fodboldkarriere i den engelske storklub Manchester United, i blot en alder af 17-år og karrieren blev afsluttet i den franske klub Paris Saint-Germain. Han var den første britiske fodboldspiller, der konkurrerede i mere end 100 UEFA Champions League-kampe og han har været med til at vinde Premier League hele seks gange. Derudover repræsenterede han selvfølgelig også det engelske landshold.
Med andre ord er der ingen tvivl om, at David Beckham er et enormt ikon, og den opmærksomhed, han har fået gennem hele sin karriere, har gjort ham til et modeikon og reklamemærke i dag.

david-beckham-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 22 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 22 resultater