Davidoff

Davidoff parfumer har altid været et symbol på luksus, eksklusivitet og tidløs design. Både når det angår mode, lædervarer og tilbehør igennem de sidste 30 år. Den overdådige og klassiske stil fremkommer især igennem parfume serien Davidoff Cool Water. En parfume serie der er stilfuld, forfriskende og et mode rigtigt valg. En duft der ofte passer til de fleste lejligheder.

Viser alle 21 resultater

De fleste kender Cool Water parfumen

Det er ikke mange som kan sige nej til, at have ejet en af disse parfumer. Især den meget populære duft Davidoff Cool til herre, om ikke ejet, så er den stilrene og elegante duft velkendt.
Davidoff har et stort udvalg af parfumer til mænd og kvinder, men Cool Water betragtes som det originale, ligesom det er Cool Water der er gengivet i mange varianter og fortolkninger som for eksempel Cool Water Wave, Cool Water Women Sea Rose.

Davidoff skøn dufte til folk med personlighed

Zino understregede vigtigheden af nydelse i nuet. For at gøre dette muligt, er det kun det bedste af alt som fungere. Omvendt vil det ikke være en ren nydelse, men der i mod en afgrænsning af noget, hvor man må nøjes med.

Ifølge Davidoff selv, kunne han ikke finde den rigtige duft til at supplere hans livsstil og følelser. Så han startede udviklingen af parfumer, som står for intens glæde. Parfumer hvor der kun bruges duftolier af højeste kvalitet.
En Davidoff parfume betyder derfor ren luksus og har til hensigt at afspejle den samme glæde, som virksomhedens grundlægger Zino, selv oplevede med duften.
Det er netop denne tilgang der har gjort, at hver Davidoff parfume indeholder en fantastisk duft. En fin sammensætning af perfekt koordinerede duftnoter giver parfumerne kant, mens de fylder rummet med en skøn charme. Uanset om det er herre eller dame parfumerne udstråler de en ekstraordinær styrke, selvtillid og med plads til udtrykke en stærk personlig charme.

Zino Davidoff en ren livsnyder

Zino historie begynder i Kiev i 1906, hvor han blev født. Han var en livsnyder med karakter og han værdsatte de enkle ting. Han har altid ønsket at gøre det bedste og skabe det sofistikeret som kunne hidbringe en ekstra værdi. Hver parfume indeholder gaverne fra denne usædvanlige mand, hans følelse af kosmopolitisk luksus og hans livsstil. Navnet Davidoff er stadig indbegrebet af luksus, elegance og en positiv holdning til livet, og netop dette formidles igennem parfumerne både til herre og damer, en genial og raffineret måde at fortolke og udstråle en livsstil med kant. Oplev øjeblikke med ægte glæde når du fuldføre dit udtryk med en af duftene fra Davidoff.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results