DKNY

DKNY Parfume er skabt med henblik på at forenkle tilværelsen for den moderne og travle business kvinde. En tilgang som er lykkes og siden hendes første tøjkollektion har man ikke været i tvivl om kvaliteten og dens funktionalitet.
Da de første DKNY parfumer så dagens lys i 90’erne, blev det hurtigt klart at de kunne det samme som Donnas tøjkollektioner. Den først parfume fra Donna Karan var signaturduften Donna Karan for Woman som du finder i vores sortiment. Den skulle netop gøre det mere enkelt at gå fra hverdag til højtidlige arrangement, uden alt var planlagt for kvinden. Netop dette kan denne parfume.

Viser alle 23 resultater

DKNY Parfume – det klassisk, ikonisk & Highsociety, som stadig er til alle

Efter signaturduften er det blevet til de meget skønne varianter i Delicious serien, hvor parfume flaskerne er designet som et frisk uimodståeligt æble. Det er nok denne tiltrækning æblet kan forbindes med, som skal afspejle afhængigheden netop Delicious parfumerne skaber. Så snyd ikke dig selv for DKNY parfumer som Be Delicious, eller DKNY Delicious Night og de kendte DKNY men og woman som er skabt i en parfume flakon som minder og en skyskraber i New york.

Donna Karan har base i New York og nok derfor er det så nemt, at hendes brand er blevet forkortet til det omtalte DKNY, som betyder Donna Karan New York.
Brandet er assioriteret til klassisk stilrent tøj, hvor både praksis og stilren mode kan kombineres. Ligeså er det tilfældet med de fabelagtige parfumer fra DKNY. En sådan parfume, uanset hvilket duft variant man vælger, udstråler den selvsikkerhed, kvalitet og er nutidig både på en ikonisk ”street- agtig” måde kombineret med ”Highsociety”.
Med korte ord er DKNY parfume et sikkert valg til både hverdag og festlig sammenkomster, og skulle din hverdag ende med en overraskelse eller middag ude, er det ikke noget som en Donna Karan parfume ikke kan stå til mål for. Det er netop denne praktiske tilgang, som altid har været hele grundstenen i de kendte Donna Karan designs, og det fornemmer man tydeligt i hendes parfumer som man ser det i tøj, sko og tasker.

Donna Karan – design med stil og praktisk forståelse

Donna Karen har skabt fantastisk modetøj siden 1960’erne. Den i dag verdenskendte modedesigner, startede først for Anne Klein, og skabte siden sin første modekollektion ”Seven Easy Pieces” i 1984 som blev en langt større succes end Donna turde håbe på.
Måden hun tænkte beklædning og modetøj på, var med til at revolutionere hele modebranchen. Hendes design tog afsæt i behov til den selvsikre og moderne business- kvinder, et behov hvor tøjet skulle kunne tilpasses alle lejligheder som disse kvinder kan lande i. Derfor blev den første kollektion også skabt med både buksedragter, habitjakke, nederdel, sweater, festkjole mv. Tøj som på grund af det gennemtænkte design, kunne sammensætte og matches på tværs, alt efter ønsker og behov. Det var en kollektion hvor Donna Karen både tog højde for det enkle og praktiske i valget, men stadig holdt fokus på det sensuelle, elegante og med bevarelse af det feminine.

Det har altid virket til, at Donna Karens intuitiv forståelse og følelsen med kvinder behov har været lige til. Netop derfor virker det naturligt, at hendes hovedfokus i design og kreationer er mere rettet mod kvinder end mænd, uden det skal lyde negativt, for hun er en fantastisk designer også med ting til det maskuline køn. Men konklusionen er nok nærmere, at der ofte kommer nyt til kvinderne først, hvor mændene må vente en smule længere. Det er jo så ej at forglemme, at ofte når man venter længe, er ventetiden også det værd.

Netop her skiller Donna Karen sig ud som designer, for hendes gode øje for stil og snit samt passion for det nutidige med en kreativ vinkel, er absolut hendes varemærke. Donna Karan designs formår at skabe luksuriøse ting, som kombineres med sensualitet og praksis til glæde for alverdens fans.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results