Dunhill

Dunhill parfume stammer fra Alfred Dunhill Ltd, som er et britisk design, der fabrikere klassiske designs. De producere gentleman luksus produkter, og udover herretøj og dufte, er de også kendt for deres ure, lædervarer og smokings.
Fra starten har Dunhill parfume været en stor del af mærket. Den første duft, Dunhill for Men, blev frigivet i 1934. Denne woody krydret duft indeholder en blanding af rose og iris med citrus og træ. Det er en klassisk og typisk britisk duft, der passer til enhver gentleman.

Viser alle 13 resultater

Dunhill parfume britisk overklasse

Dunhill var ikke et luksus mærke indenfor moden til at starte med. Historien begyndte nemlig med den unge Alfred, som overtog familiens sadel og hestevogne firma. Generationsskiftede skete omkring århundredeskiftet, og den unge mand var spændt på hvad fremtiden kunne bringe.
Han opdagede hurtigt, at heste ikke var fremtidens transport, og derfor måtte skifte strategi for firmaets overlevelse. Derfor startede han med at sælge tilbehør til biler.
De fandt hurtigt på at producerede tøj som kunne beskytte mod vinden. Et cigaretrør en skærm, tiltænkt rygerne som kørte i åben bil. Dette førte til åbningen af Dunhills egen fabrik i 1910, som fremstillede rør og lightere samt en samling af herretøj. Det varede ikke længe før mærket havde både jakkesæt og aftershave af samme fremragende kvalitet, til salg.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results