Elizabeth Arden

Elizabeth Arden parfumer er dufte fra en skønhedslegende, og trods starten med spa og skønhedssalon, kan hun meget mere end det. De fleste kender både de ikoniske Eight Hour Cream, legendariske Ceramide Capsules eller Elizabeth Arden parfumer som White Tea og hendes ikoniske Green Tea parfume.

Viser 1–40 af 49 resultater

Elizabeth Arden dronningen af skønhedspleje

Elizabeth Arden er en sand legende indenfor skønhedspleje. Hun er absolut en af skaberne, af den amerikanske skønhedsindustri, for over 100 år siden. Elizabeth blev drevet af en mission, hvor skønhed er en ret for alle kvinder.
Hun mente også, at skønhed kom fra en kombination af videnskab og natur.

I New York blev skønheden født

I 1910 åbnede Elizabeth Arden den allerførste Red Door Spa-skønhedssalon på Fifth Avenue i New York, som var med til at opbygge den amerikanske skønhedsindustri.

Elizabeth Arden formåede ikke kun at skabe et stærkt brand, men også et imperium og en ny skønheds- og hudplejebranche.
Hendes stærke iværksætter ånd og hendes innovative tilgang til forretning, kvalitet og dygtighed er stadig en stor del af virksomhedens sjæl, den dag i dag.

En klar vision – at skabe noget nyt

Med visionen om at tilbyde de bedste hudplejeprodukter skabte Elizabeth Arden produkter, der skulle forbedre huden og ikke dække den.
Hun blev kendt for en nytænkende tilgang og i dag kendes brandet stadig som et innovativt mærke. Det er ikke uden grund når man ved, at hun var den første til at introducere makeup til amerikanske kvinder. Den første til at introducere “makeover” -konceptet og den første til at udvikle skønhedsprodukter i rejservenlige størrelser.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results