Elizabeth Arden

Elizabeth Arden er en skønhedslegende, og du kender sandsynligvis hendes ikoniske klassiske Eight Hour Cream, den legendariske Ceramide Capsules eller hendes ikoniske Green Tea parfume eller den nye skønne parfume – White Tea.

Elizabeth Arden er en legende indenfor skønhedspleje, som var en af skaberne i opbyggelsen af den amerikanske skønhedsindustri for over 100 år siden. Elizabeth blev drevet af en mission, hvor skønhed er en ret for alle kvinder.
Hun mente også, at skønhed kom fra en kombination af videnskab og natur.

Med visionen om at tilbyde de bedste hudplejeprodukter skabte Elizabeth Arden produkter, der skulle forbedre huden og ikke dække den.
Hun blev kendt for en nytænkende tilgang og i dag kendes brandet stadig som et innovativt mærke. Det er ikke uden grund når man ved, at hun var den første til at introducere makeup til amerikanske kvinder. Den første til at introducere “makeover” -konceptet og den første til at udvikle skønhedsprodukter i rejservenlige størrelser.

Elizabeth-arden-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 51 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 51 resultater

I 1910 åbnede Elizabeth Arden den allerførste Red Door Spa-skønhedssalon på Fifth Avenue i New York, som var med til at opbygge den amerikanske skønhedsindustri.

Elizabeth Arden formåede ikke kun at skabe et stærkt brand, men også et imperium og en ny skønheds- og hudplejebranche.
Hendes stærke iværksætter ånd og hendes innovative tilgang til forretning, kvalitet og dygtighed er stadig en stor del af virksomhedens sjæl, den dag i dag.