Elizabeth Taylor

Fra skuespil med kendis attitude til ikonisk skønne parfumer

Elizabeth Taylor var en britisk-amerikansk skuespiller, med en filmkarriere der spænder over godt 60 år. Hun spillede den første film som 9-årig og opnåede senere stor succes og anerkendelse for hendes roller som voksen.
Hun har dermed viet sit liv til den store kunst at danse og spille skuespil. Hendes medvirkeren i store filmklassikere og hendes iver, har givet hende belønningen at kunne arbejde sammen med mange berømte skuespillere. Ligesom hendes navn blev særdeles kendt i filmverdenen, er hendes parfumeret blomsterduft Elizabeth Taylor også en stjerne blandt de dufte, der stadig fortryller kvindernes verden den dag i dag.
Der er et hav af vidunderlige dufte, og det kan være vanskeligt at vælge. Men du er heldig for hos Duftdejligt.dk finder du et bredt sortiment på billige Elizabeth Taylor parfumer, der matcher som en smuk og sensuel hverdagsduft til de fleste kvinder.

Elizabeth Taylor og et stærkt samarbejde med Elizabeth Arden

Det var i 1987 at Taylor i samarbejde med Elizabeth Arden lancerede den første parfume til kvinder. Det var den kendte Elizabeth Taylor parfume Passion, og hvis du leder efter en parfume, der kan bruges på alle tider af døgnet er dette et rigtig fornuftigt valg, uanset om det er til en shopping tur eller en mere højtidelig filmpremiere. Passion parfumen vil med de lidenskabelige noter være et rigtig godt valg, som kan rumme alle aspekter lige fra det afslappende til det højtidelige. Denne kvinde parfume overbeviser sanserne med en blomsternote, der suppleres med cedertræ og vanilje. Denne skønne kombination har en virkning der egner sig til den selvsikre kvinder, som ved, at der er en Elizabeth Tayler gemt i hende.
Denne smukke kvindeparfumes pendant er herren duften, der kom på markedet i 1989.

Men den store succes stoppede ikke her, for i 1991 lancerede Elizabeth Taylor parfumen “White Diamonds“, en ren bestseller, og en ikonisk klassiker som du kan finde hos Duftdejligt.dk. En Elizabeth Taylor parfume, der fås i Eau de Toilette, som virker mindre kraftfuld end en Eau de Parfume og derfor er den netop ideel som en skøn hverdagsduft.

Det var i 1987 at hun indledte det succesrige samarbejde med Elizabeth Arden som var kendt for at være en stor kosmetik organisation, deres samarbejde blev til introduktionen af “Passion”. Elizabeth Taylor har ikke kun formået at blive en filmstjerne, men også et modeikon. Parfumerne fra Elizabeth Taylor er varianter at alt fra krydret noter til blomsterdufte og man finder også duftnoter med sensuelle toner der er mere præget at orientalske -woody noter i basen.

Det var allerede i sin skuespillerkarriere som barn, at Elizabeth spillede sig til berømmelse, og igennem 40’erne og 70’erne spillede hun med en iagttagelse som skulle gøre hende berømt. Studiet i Hollywood var ofte begejstret for med Elizabeth Taylor, vidste de at det var en ”One shot” Elizabeth der altid efterlevede de anvisninger som hun blev givet. Derfor var det sikkert at gav instruktøren gode og forståelige anvisninger i sit job, så oplevede man blot en mere positiv kritik og en nemhed i at instruere hende i hendes præstation. Dette talent bevidnes blandt andet ved at hun har modtaget to Oscars for sit arbejde med film.
I sin levetid var Elizabeth Taylor meget involveret i politiske og socialrelaterede spørgsmål, og dronningen af England, gav hende endda en ædel titel i begyndelsen af det nye årtusinde. Taylor havde otte ægteskaber igennem sit liv og fik tre børn. Hun havde også et langvarigt venskab med Michael Jackson og Elizabeth Taylor levede fuldt ud og søgte altid det spændende i livet.

Elizabeth taylor
Show Filters

Viser alle 11 resultater