Escada

Escada parfume har præcis som med andre designs altid skilt sig ud i modeverdenen. Især med sit valg af farver, mønstre og design. Den store succes i virksomheden var grundlaget for at etablere Escada Beauté i 1990, som i dag håndtere virksomhedens serie af Escada parfumer. I forbindelse med denne etablering lancerede de også den første parfume kaldet Escada Margaretha opkaldt efter grundlæggerne.

Viser alle 13 resultater

Escada parfumer – lette og lækre parfumer

Siden de første parfumer har Escada lanceret et stort antal skønne og forførende parfumer, og i dag er Escada blevet et favorit parfume hos mange og ikke uden grund.
De lækre parfume har tiltrukket folks opmærksomhed med trendsættende designs og skønne duft noter.

Sommerduftene fra Escada

Escada har altid fortolket deres værdier og passion med en tilgang af glamour, sensuel femininitet og moderne elegance alle elementer som i dag kendetegner Escada parfume. Escada-mærket er synonymt med mode og kvinder, der er klar til at bære en luksus og fuldføre sin egen stil, til enhver lejlighed, og her er Escada parfumer helt perfekte med sin fascinerende og berusende charme som leveres i dynamiske og livlige noter.

Hver sommer udgiver ESCADA med succes en parfumeduft, tilpasset sommeren, i en limited edition version.
Disse sommerdufte beriger år efter år, sortimentet af klassiske Escada dufte. Den såkaldte sommerversion er som et lille hvil i hverdagen. Escadas sommerdufte er kendetegnet ved frisk frugtighed, enkelhed og en ydmyg tilbageholdenhed, så den er særlig behagelig at have på om sommeren.

Parfume Escada Magnetism tiltrækker manges opmærksomhed med sin røde farve. Naturligvis er deres Eau de Parfum fuld af sanselighed og erotik, og farven på flasken er også et klart bevis. Især reklamerne viser tydeligt, at denne parfume er fascinerende og giver lysten til at drømme. Det er en orientalsk parfume med topnoter af kraftige frugter som ananas, ribs og melon. I hjertet er magnolia, iris og freesia. Basisnoterne forener alle noterne i en bund af sandeltræ, moskus og patchouli, og dette giver en karakteristisk frugtagtige duft cocktail med en helt særlig orientalsk nuance.

Especially Escada duften fås i flere varianter. Den leveres i en Elixier Intense variant med slående akkorder fra den bulgarske rose. Flakonen er lavet i en stærk lyserød farve og indeholder et smukt hætteglas med en gylden lukket hætte. Duften udstråler en stærk rose, patchouli og sød aromatisk vanille, som er berusende og fascinerende.

Escada Especially Delicate, en variant som er mere blød og knap så kraftig som det udstråles i det rosa røde indhold. Det er en blomsterduft fuld af fantasi og lethed. Rosen noterne er også inkluderet her, og dens frugtagtige duft fremhæves især i denne variant.

Navn som en hest, et brand med succes og elegance

Escada blev grundlagt i 1976 af en tysk entreprenør og en svenske topmodel. Escada som er navnet fra en væddeløbshest, er i dag et firma, der kan se tilbage på både lange traditioner og en usædvanlige selskabs historie.
Ud over forskellige stilarter inden for kvindemode tilbyder virksomheden også smykker og i 1990 blev Escada parfume lanceret. Escada er et premium mærke, der reflekterer et meget specielt luksusprodukt, især de prominente mennesker har været glade for de luksuriøse designs og dufte. Menneskerne bag Escada parfumer har heller ikke kedet sig, faktisk synes de særligt kreative, de har nemlig med succes fået skabt mere end 40 parfumer i løbet af de sidste 20 år. De elegante og forførende parfumer har opnået stor succes, og i dag er de betragtede som ikoniske klassikere, især fordi de stadig kan købes.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results