Escentric Molecules

Escentric Molecules parfume er ikke bare en duft, men et helt unikt produktsom er skabt med videnskab. For Escentric Molecule parfume kan ikke helt sammenlignes med de kendte brand indenfor parfumeverden. Molecule er dufte som nemlig er “lugtfri duft” – men hvordan det?
Jo, det skal forstås på den måde, at den ikke er skabt på duftolier og aromastoffer – som normalt, men derimod er produktet skabt på viden og så bliver faktisk det kun endnu mere kompliceret.

Viser alle 6 resultater

Escentric Molecules parfume -kan noget

Ja for som navnet antyder, er det noget mere teknisk, da Escentric Molecule er skabt på rene aroma molekyler. Molekylerne virker ved at påvirke din naturlige duft, når der sker kontakt med din varme hud. Faktisk kan Escentric Molecule bedre beskrives som en effekt end en decideret parfume.

En parfume duft der er skabt på viden

Escentric Molecule er revolutionerende i vores opfattelse af parfume og dufte, der har været normalt brugt af mennesker igennem årtier. I stedet for afviger den fra den traditionelle duftkombination af “top-, hjerte- og base noter”, men basere sig på ét enkelt aromamolekyle, der interagerer med huden og ændrer den personlige krops aroma hele dagen. Disse dufte er ikke opdelt i direkte mandlige og kvindelige parfumer, som de oftes er traditionelt, men tiltænkt som unisex dufte netop fordi duften tilpasser sig individuelt og forbedre ens personlige kropsduft.

Parfume til gravide og ammende

Mange gravide og ammende kvinder holder sig væk fra parfume for at undgå at skade fosteret eller det nyfødte barn. Som vi har beskrevet er Escentric Molecules en anderledes måde at ændre sine kropsduft på, og derved ikke baseret på æsteriske olier blandet med alkohol, som man ellers kender det. Men da Escentric Molecule er baseret på molekylære komponenter, så er dette et lille smuthul og lejlighedsvis en mulighed for, at du kan dufte af andet end Modermælk og opkast undervejs i din graviditet og i den efterfølgende barsel.
Hemmeligheden bag Escentric Molecules
GezaSchöen er skaberen af duftserien Escentric Molecule. I samarbejde med MeCompany og ThisCompany's førende markedsføringseksperter i London, designede Geza Schöen parfume flasker påtrykt matematiske binære koder og molekylær grafik, inspireret af parfumens sensoriske og videnskabelige egenskaber.
Den lettere unormale og super udtryksfulde duftkombination er berømt for sin enkelhed. Fire af de otte parfumer har kun et molekylært stof og deres enkelhed betyder, at det er en virkning man tilfører sin hud frem for en decideret parfumeduft. Netop duftændring igennem dette molekylestof kan kun frembringes ved kontakt med varm hud.

Tysk geni – skaber noget innovativt

Den tyskfødte parfumeproducent Geza Schoen, er en mand med mange fantastiske dufte bag sig, hvor udgangspunktet har været at komme “back to basic” i udtrykket. Han beskrev sig selv som en usædvanlig, ukonventionel og uforudsigelig person, som er meget kreativ tænkende og hans handlinger er sjældent kedelige.
Han fungerer ikke optimalt under tidspres, støj og overdreven computerarbejde, det stjæler nemt Gezas kreativitet, hvorfor han forsøger at skabe indre ro og omfavne sig selv med tolerance uden at være for højtidelig. Han sætter en ære i at prøve forskellige nye dufte, som fjerner benene under ham selv og andre.

Escentric Molecules er en af hans store succesrige parfumekollektioner. I 1990 blev han inspireret af et møde med aromamolekylet Iso E Super og opfandt det på en banebrydende måde. Molekylet er faktisk til stede i små mængder i mange allerede eksisterende parfumer og dufte, og har været et kendt molekyle siden det blev udviklet af et laboratorium i 1970'erne.
Geza fandt imidlertid ud af, at når disse molekylerne kommer i kontakt med vores varme hud, blev deres forekomst af speciel indvirkning højere. Molekylet opfører sig næsten som en feromon, et kemisk stof, hvor individer af samme type udskiller hinanden og sender signaler til hinanden, hvilket påvirker modtageren. Selve Escentric Molecule parfume er derfor slet ikke parfume, som man normalt forstår det, kort sagt er duften faktisk “ikke eksisterende” i princippet, men effekten og påvirkningen fra molekylestoffet er exceptionel. Med Escentric Molecule har Geza skabt en anderledes og banebrydende måde at fremstille dufte på, set i forhold til den traditionelle måde inden for parfume fremstilling.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results