Estee Lauder

Estee Lauder parfume er en del af det verdenskendt brand når man snakker luksus.
Mærke står for absolut luksus og stærke produkter over hele verden. Virksomheden har altid været tro mod fru Estée Lauders krav.
I 1946 grundlagde forretnings kvinden sit firma, med en urokkelig vilje. Den glamourøs sans, tilsat passion og vision om at skabe noget unikt, var grunden til at hun ville skabe noget unikt. Det som skulle få enhver kvinde til at vise og udstråle den sensuelle, forførende feminine side af sig selv. Derfor begyndte hun at skabe produkter, som hun mente kunne erobre verden – og hvem kan sige at dette ikke er sket?

Viser alle 15 resultater

Estee Lauder parfume ren luksus

Drømmen blev nemlig virkelig. På trods af at det startede med kun én enkelt creme, har Estée Lauder fået skabt et verdenskendt firma. Ikke bare ét firma, men firmaet som har været frontfigur igennem mange år. I dag står virksomheden for pleje- og skønheds produkter i over 100 lande, med en kombinationen af forskning og natur, præsenteret på bedste vis.

Stærk brand – der køber andre mærker

Det var Estée Lauder selv, som grundlagde virksomheden, der siden har distribueret pleje, kosmetik og Estee Lauder parfume under det samme navn. Yderligere er 30 velkendte skønheds brand kommet til igennem tiden. Firmaer som enten er grundlagt uafhængigt eller opkøbt og fusioneret med Estee Lauder.

De første produkter var en rense olie, hudlotion og en ansigtsmaske.
Produkterne blev lanceret til New York's skønhedssaloner i 40'erne. Efter stor succes, blev Estee Lauder parfume skabt i 1953 og den første parfume blev lanceret under navnet Youth Dew.

Parfumer som både er klassikere og bestseller

Estée Lauder duftene rummer alle aspekter og disse parfumer er blevet skabt med succes igennem årene. Nogle af dem kan kaldes klassikere og er blevet bestsellere. Dette inkluderer Cinnabar, en fantastisk orientalsk, eksotisk og mystisk duft fra 1978. Den har en topnote af jasmin, appelsinblomst og mandarin.

Aliage, en parfume der kaldes Estee Lauders sports parfume, stammer fra 1972. Den er frisk og indeholder krydret og grønne toner.
Youth Dew-duften er som en sensuel Lauder duft, og var den duft, der startede det hele. Den stærke og fyldige duft med krydderier og elegante trænoter er brun og hældes på betagende smukke flasker.

Men dybest set kan du sige, at de smukke kvindelige parfumer af Estée Lauder har været uimodståelige og forførende i over 50 år!

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results