Ferrari

Ferrari parfume er luksus & høj kvalitet, præcis som med bilerne. Det er indbegrebet af luksus og et ting når man siger ordet Ferrari. Første tanke er absolut en skinnende rød racerbil, men det brand er i dag godt 90 år efter etableringen, meget andet. I dag laver luksus mærket nemlig også både tøj, ure, accessoires og parfumer.

Ferrari dufte er fyldt med kant, power og noget ubeskriveligt uimodståeligt, tiltrækningen, præcis som vi kender det fra bilerne.

Viser alle 7 resultater

Parfume med maskuline kræfter

At mange forbinder Ferrari med fart, hestekræfter og luksus er ikke uden grund, og netop denne kvalitet, maskuline udstråling og luksuriøse toner finder man absolut også i en Ferrari parfume.
Parfumeserien fra Ferrari er elegante, luksuriøse og en mandelig generøs duft, som stiler sig til den bevidste og selvsikre mand. Det er en parfume som er af høj kvalitet med en god holdbarhed og fungere både til hverdag og fest.

Ferrari duft med fart

I deres parfumeserien findes både dufte som Scuderia Ferrari Black og den mere markante Ferrari Extreme, og hos Duftdejligt kan du finde luksus parfume fra Ferrari til nedsat pris, så du trods luksusmærkets kvalitet nemt kan finde en billig parfume fra Ferrari i vores sortiment. Scuderia Ferrari red er skabt med en sportsligt tone, og trods disse friske toner kan parfumen langt mere end bruges i forbindelse med sport. Det er nærliggende at de sportslige karateristiske træk kombineret med den temperamentsfulde røde farve, absolut forbindes med den luksuriøse sportsvogn.
En herre parfume som får dig til at stråle som mand.
Parfumerne er uanset om det er i variant som aftershave eller Eau de Toilette forbundet med manpower. Ferrari er en luksusvarer som er forbehold en bestemt rigdom, men trods samme udstråling i en Ferrari parfume, er denne noget nemmere at komme i nærheden af.
En parfume fra Ferrari er tiltænkt en selvsikker mand, som er bevidst om hans udstråling, og med undertoner af italiensk temperament og forførende noter som læder, markante urter og siciliansk citrus er der absolut lagt op til ren macho, mode og stil i dit parfume valg, når vi snakker Ferrari.

Ferrari det røde lyn, som er indbegrebet af luksus

Enzo Ferrari grundlagde i 1929 virksomheden Scuderia Ferrari. Enzo startede sin karriere som racerkører og det var nok denne nysgerrighed som gjorde, at Ferrari begyndt at designe deres egne biler i 1938. Det er de biler vi i dag kender som det italienske luksus mærke, rigtig mange unge drenge drømmer om at eje.
En drengedrøm som forbliver en drøm for mange, men forbliver tanken om manpower, hestekræfter og en flot rød racerbil blot en drøm, kan man altid forene sig med en Ferrari parfume. Ferrari brande har altid og vil nok fremover være en absolut synonym der forbindes med luksus af allerhøjeste klasse. Ikke blot er de røde sportsvogne med den sorte hest, flotte, nydelige og en klasse for sig, med både tøjkollektioner, ure og ja, Ferrari parfume, absolut en kvalitet man ikke tager fejl af.

Deres produkter udstråler en klasse og luksus som mange drømmer om, så snart de forstår ordet luksus. Ferrari tiltaler mange mænd på en forførende måde, og nok derfor er fanklubben også en af de største i verden, og det er nok de færreste mænd der kan modstå og glemme den stejlende hest igen. Det er netop denne tiltagende og forførende virkning Ferrari parfume har på mange, en kvalitets parfume duft fra luksusmærket, der giver en helt speciel Ferrari-feeling når ens sanser møder den.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results