Ghost

Ghost parfume er et udspring fra det britiske tøjmærke af samme navn. Mærket blev grundlagt i 1985 af designere Katherine Hamnet og Tanya Sarne, der kom ind i modeindustrien som modeller. De er især blevet kendt for deres kjoler og siden deres skønne parfumer. En Ghost parfume er et populært valg hos mange, og nogle af de mest populære Ghost parfumer er Ghost Original, Eclipse og Luminous.

Fra model til modedesigner – med vilje kommer vej

Brandet blev en enorm succes lige fra starten, og Tanya Sarne har altid være passioneret og involveret. Mærket har blandt andet designede en række enorm succesfulde sommerkjoler til Marx og Spencer. Takket være kreativitet og interesse for usædvanlige materiale valg, har de formået at skabe et unikt brand med et look der aldrig går af mode. De første Ghost parfumer blev frigivet i 1995, og siden er det blevet til mange skønne dufte. Smukke parfumer som alle er kendt for deres høje kvalitet og utvivlsomt slanke flasker.

Tanya Sarne var den kreative direktør for Ghost i mange år, trods at hun aldrig fik en uddannelse som designer. I sin universitetstid lavede hun flere modeljobs, men stoppede til sidst for at støtte sin mands karriere. Efter hendes forliste ægteskab boede Sarne alene med sine to børn. Uden mange penge at leve for, måtte hun grave gennem kasser i genbrugsforretninger. Det var der, hun fik inspirationen til at skabe tøj på en ny og unik måde.
Hun besluttede at prøve at designe tøj og efter mødet med Katherine Hamnet, stiftede de Ghost i 1985. Nøglen til brandets stil blev deres succes ved opdagelsen af en ny form for stof. Viskose var et billigt produkt, lavet af bomuldscellulose Sarne begyndte at eksperimentere med stoffet, og fandt ud af, ved visse tørringsmetoder blev viskose et fremragende let stof. Det så både fantastisk ud og krævede ikke strygning, netop dette stof blev det gennemgående i alt Ghost kollektioner, især deres berømte kjoler.

ghost-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 13 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 13 resultater