Giorgio Armani

Giorgio Armani Parfume stammer fra italien. Sakbt af den italiensk designer Armani, der efter det hele efter et karriereskifte. Starten skete som indkøber og dekoratør i det store modehus i La Rinasciente. Senere skiftede han til Ninö Cerutti og i 70’erne åbnede Armani så selv sin designforretning i Milano. Giorgio Armani har siden 1982 skabt en perlerække af eksklusive og stilrene parfumer som vi kender armani parfume i dag, dufte som appellerer til den selvbevidste kvinde og mand.

Viser alle 37 resultater

Designet har altid været vigtigt for Giorgio Armani

Hovedproduktet er stadig designertøj men dækker både briller, ure og armani parfume som vi kender det i dag. Giorgio Armani er et af de mest populære parfumemærker til både mænd og kvinder og dækker over flere serier som bl.a. Giorgio Armani Privé og Emporia Armani, alle med sine helt egen udtryk på den samme sensuelle og stilrene måde som Giorgio Armani gør det bedst. Prøv den maskuline og energiske duft Acqua di Gio eller dens feminine og naturlige modstykke Acqua Di Gioia, eller hvad med Code Man og Woman, som udforsker din forførende og selvsikre side. Den populære og meget velkendte signaturduft Sí, er til den elegante og bevidste kvinde, som tør sige ja til livet, og netop derfor er denne også igennem tiden udgivet i en nyfortolkning Sì Passione som afspejler kærlighed og passion.

Succes for Armani:

Han har formået at se fremtiden i hans værker, mere end bare få år frem, og på den måde få skabt tidsløse og inspirerende design, som i dag er blevet ikoniske klassikere, selv flere år efter. Ligesom enhver tråd i designertøjet er omhyggelig syet, så går denne perfektionisme igen og igen i Armanis mesterlige passion og vision, og bevidner om elegance i alt han begiver sig i kast med. Med detaljer og sansen for det skabe det ypperste, kombineret med perfektion for det skønne og eksklusive, formår Armani at kæle i sådan en grad for sine værker, at man altid er sikker på en høj kvalitet i hans design, hvilket er hans kendetegn

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results