Giorgio Beverly Hills

Giorgio Beverly Hills er navnet på en af de mest berømte forretninger i Beverly Hills. En forretning og brand der blev grundlagt af Haymn brødrene. Giorgio Beverly Hills er designet med gule og hvide striber og en elegant, eksklusiv tilgang har gjort forretningen til et populært indkøbssted for Hollywood-stars.
Parfumen med samme navn, blev lanceret i 1981 indpakket i en gul og hvid farve svarende til farverne i butikken.
Giorgio Beverly Hills er en af de første lineære dufte med et stærkt graverende tema, der efterlader et holdbart indtryk. På grund af sin glans og stærke karakter er denne parfume fra 80’erne blevet en af de mest populære dufte.

Ejeren Fred Haymann så dengang det potentialet der var ved Rodeo Drives. En populær gade i nærheden af Beverly Hilton-hotellet, hvor Haymann arbejdede på det tidspunkt.
Den elegante modebutik blev designet med de iøjefaldende farver, så man allerede på lang afstand i gaden var bevist om den. Netop på grund af de gul-hvide markiser, placeret over udstillingsvinduerne, blev forretningen hurtigt til et Beverly Hills varemærke. Senere fik deres design så stor indflydelse på Beverly Hills, at farverne kom til at symbolisere den samlede Beverly Hills Lifestyle.

Grazia Patricia, Diana Ross, Elisabeth Taylor eller Reagan-parret er blot nogle af de kendte stamkunder i forretningen. Netop dette har været medvirkende til at Fred Haymann bliver betragtet som grundlæggeren af Rodeo Drive, gaden som vi kender den i dag. Derfor fik han senere tilnavnet „Mr. Beverly Hills“ og „Mr. Rodeo Drive“.
I over 30 år har Giorgio Beverly Hills til skønnet mænd og damer verden over med uimodståelige parfumer, der unikt og uforligneligt afspejler en følelse af luksus og stil.

Giorgio-beverly-hills-parfume
Show Filters

Viser alle 10 resultater