Givenchy

Givenchy parfume er duftværker med elegance.
Parfumerne fra det franske mærke Givenchy er ægte duft kunstværker. Dette afspejles i deres usædvanlige flasker, som er meget kunstneriske og altid i samme stil som Givenchys mode. Givenchy har stået for elegance, mod, intensitet og sensualitet i årevis. Den klassiske stil og fornemmelsen af eksklusive detaljer fra Givenchy afspejles tydeligt i de vidunderlige parfumer og deres flakon både til mænd og kvinder.

Viser alle 28 resultater

Parfumer der altid har været et hit

Givenchy parfume til kvinder er blevet inspireret af den stærke, moderne kvinde, en figur som elsker mode og har styr på sit stilet, feminine udtryk. De feminine og luksuriøse Givenchy parfumer giver dit tøj et eksklusivt touch og holder dig duftende og attraktiv i løbet af en arbejdsdag. For mænd har Givenchy Parfume fokuseret på maskuline duft noter, som udstråler styrke, charme og fuld arbejdskraft.

Der er ingen tvivl om, hvorfor Givenchy parfume altid er på topplisterne over de mest populære parfume på markedet. De fransk luksus parfumer, når kun det bedste er godt nok. Kun de mest lækre og forførende essenser af duftolier kommer i betragtning til Givenchys omhyggeligt udvælgelse af noter, når de sammensætter deres modernet parfume klassikere.

Fastbesluttet ung mand har skabt et store parfume imperium.

Den verdensberømte modedesigner Hubert de Givenchy blev født i Beauvais, Frankrig, i 1927. Hubert var kendt for sin moderne “ladylike” stil, hvilket bragte ham mange loyale kunder.

Han vidste meget tidligt, at han ville være modedesigner, og da han vendte hjem efter at have besøgt verdensmessen i Paris, hvor han havde lejlighed til at se haute couture shows, var han dybt imponeret. Kort derefter begyndte Hubert Givenchy at studere ved École des Beaux-Arts i Paris, der fungerede parallelt med Jacques Faths ophold. Derefter fulgte de første designudkast til Lucien Lelong, Pierre Balmain og også Christian Dior. I 1952 åbnede Hubert Givenchy endelig sit eget studie på Plaine Monceao i Paris. I de kommende år blev han mere og mere succesrig med sine kollektioner og design til kvinder.

Med den store succes bag sig, åbnede Givenchy dørene til grundlæggelsen af “Parfume's Givenchy” i 1957. Denne skabelse var trang i staten, men det skulle senere lykkes og dermed blive grundlaget for et vellykket parfume imperium dagen i dag. Men det var først i 1959, hvor 2 virkelig gode parfume blev skabt, at parfumeafdelingen rigtig fik fat og begyndte at skabe den succes vi kender og som de absolut fortjente. Givenchys venskab med Hollywood skuespiller Audrey Hepburn skulle også vise sig at blive en nøglefaktor for succes. Dette bekendtskab førte til det sidste gennembrud indenfor modedesignerne. Sammen skabte de “Givenchy Style”, som blev varemærket for Givenchy Parfume. Her kombineres fransk elegance og amerikansk glamour til en uimodståelig enhed.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results