Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt parfume er et udspring fra Gloria der var tip–tip oldebarn af den succesfulde skibsmagnat Cornelius Vanderbilt. Hun formåede selv at blive særdeles succesfuld inden hendes død i 2019.
Gloria Vanderbilt blev født 20. februar 1924 på Manhattan i New York. Blot 18 måneder gammel blev hun arving efter sin far, til en kæmpe formue. Men det gjorde hende desværre også til en ”genstand” i en højprofileret retsag omkring forældremyndighed. En sag som vagte stor interesse i pressens søgelys, der handlede om en mor og tante, der ønskede forældremyndigheden over ”den lille rige pige”.

Viser alle 4 resultater

Gloria Vanderbilt en alsidig kvinde

I 1955 blev det til den første digtersamling fra Vanderbilt og har siden har hun udgivet både fiktion og en selvbiografi. Da hun blev midt 40’erne begyndte Gloria Vanderbilt at lancere både parfume, mode genstande og husholdningsartikler. Hun blev især kendetegnet for sin tidlige lancering af blå jeans. Hun blev gift fire gange, sidste gang lykkeligt, og nød en karriere som en succesrig designer med jeans, sko, strøelse, parfumer og endda sin egen frosne dessert.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results