Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt var tip–tip oldebarn af den succesfulde skibsmagnat Cornelius Vanderbilt. Hun formåede selv at blive særdeles succesfuld inden hendes død i 2019.
Gloria Vanderbilt blev født 20. februar 1924, Manhattan New York, og blev allerede 18 måneder gammel arving efter sin far, til en kæmpe formue. Men det gjorde hende desværre også til en ”genstand” i en højprofileret retsag omkring forældremyndighed. En sag som vagte stor interesse i pressens søgelys, og som handle om at både hendes mor og tante begge ville have forældremyndigheden over ”den stakkels lille rige pige”.

I 1955 blev det til den første digtersamling fra Vanderbilt og har siden har hun udgivet både fiktion og en selvbiografi. Da hun blev midt 40’erne begyndte Gloria Vanderbilt at lancere både parfume, mode genstande og husholdningsartikler. Hun blev især kendetegnet for sin tidlige lancering af blå jeans. Hun blev gift fire gange, sidste gang lykkeligt, og nød en karriere som en succesrig designer med jeans, sko, strøelse, parfumer og endda sin egen frosne dessert.

Gloria Vanderbilt
Vis filtre

Viser alle 4 resultater

Vis filtre

Viser alle 4 resultater