Gucci

Gucci Parfume en uovertruffen italiensk kvalitet
Det er ikke uden grund, at netop Gucci Parfume er blevet et mærke der er anderkendt og fået en status som kun de færreste får. Der bør nemlig ikke herske tvivl om kvaliteten af det italienske mærke, den kvalitet man kender fra deres tasker, smykker og Gucci solbriller, findes absolut også i parfumerne. Så det er muligt at du hos Duftdejligt kan købe din Gucci parfume til nedsat pris, men billig parfume er ikke det samme som dårlig kvalitet. Det er jo ikke Guccis skyld, at vi har lavet en god forretningsstrategi – de laver blot verdensklasse parfume og det er vi glade for.

Viser alle 28 resultater

Et stort udvalg af luksus dufte

Vil du prøve en af de mange parfumer fra Gucci, kan du godt forberede dig på en forbløffende sanseoplevelse. Du vil med stor sandsynlighed opleve en sofistikeret, stilren duft der er tiltænkt den kræsne og bevidste person, uanset om det er i herre eller dame parfumer.
Parfume fra et af de førende brands!
Et af de stærkeste og mest eksklusive brands som er kendt i hele verden. Det omvendte G som Gucci bruger, er kendt som produkter af høj kvalitet. Så uanset om det er tøj, solbriller, smykker eller parfumer, så er produkterne varieret af tradition, stil og innovation, de forstår sig på, hvad deres kunder ønsker.

Det er nok også derfor, man ikke synes det er ufortjent at de har oplevet den store succes, de har haft, for siden man startede dette mode brand med tasker og lædervarer i sin tid, har man siden udvidet porteføljen ganske meget. Gucci er i dag et stærkt brand med mange vinkler inden for modeverden, og mange forbinder absolut Gucci med produkter der er henvendt til overklassen. Så vil du udstråle luksus og first class stil, så shop din herre parfume fra Gucci eller en billig dame parfume her, den er billigere end du tror.

Gucci parfume – ren luksus og ikonisk parfume

Er du på udkig efter en parfume, der kan få dig til at føle dig ekstraordinær? Gucci kan være et sikkert valg, når det kommer til luksus, for ikke nok med henrivende duftserier i både herre parfume og dame parfume, så er Gucci Parfume også et absolut førende brand i modeverden. Kvalitet er i deres parfume fremhævet med udtryksfulde dufte, som taler til ens selvbevidsthed og luksuriøse side. Guccis parfumer som Gucci by Gucci, Gucci Guilty og Gucci Rush 2, er blandt andet nogle af de kendte varianter fra det Italienske modebrand. Parfumer til ham og hende der forkæler med både luksus og glamour.

Trods den høje kvalitet som Gucci er kendt for, har vi mulighed for at tilbyde dig parfumer fra Gucci til nedsat pris. Derfor kan du hos Duftdejligt.dk finde den Gucci duft som matcher dit look med udtryksfulde noter og understreger din personlighed, for der er mange skønne og ikoniske dufte at vælge i mellem i sortimentet.

Så uanset behovet kan Gucci godt være et sikkert valg, da de med deres skønne ikoniske parfume dufte opfylder mange af brugernes ønsker. Det er med sikkerhed at man altid bliver positivt overrasket og forbløffet over de flotte, skønne og harmonerende noter, alle deres parfumer indeholder. Der er intet overladet til det tilfældige, for hos Gucci er man meget bevidst omkring hvilken type mennesker og niveau deres produkter skal henvende sig til, det er netop denne kvalitet langt de fleste kan fornemme når man dufter en Gucci parfume.

Historien bag Gucci

Gucci som stammer fra Italien – støvlens land, startet ikke uden grund sin første butik i Firenze. Da Guccio Gucci vendte tilbage til sin fødeby i 1921, var det med viden omkring den engelske overklasse fra London, som han igennem sit arbejde har tillært sig over en årrække.

Det var netop denne viden, der hjalp Guccio i hans første forretning, hvor han startede med at sælge sadelmagervarer og bælter. Dette udviklede sig hurtigt til fremstilling af eksklusivt håndværk, og interessen for det udsøgte sortiment af håndtasker, sko og lædervarer spredte sig hurtigt, til både nationale og internationale kunder.

Ja kunne man sælge eksklusive lædervarer i London, så kunne man da også i Italien.

Igennem de næste år, vidste der sig, en stigende efterspørgslen på Gucci produkterne, og derfor flyttede han i 1937 butikken til nye lokaler. Året efter åbnede Guccio Gucci en butik mere i Rom, og herefter så hans sønner potentialet i den forretning deres far havde skabt. For på trods af svære tider under 2. verdenskrig, blev to af sønnerne enig om at åbne en butik i Milano i 1953.

Det var noget af en virksomhed Guccio Gucci kunne være stolt af, inden han døde i 1953. Hvorefter de 4 sønner overtog styringen og ikke uden held. De var målrettet og åbnede flere butikker i blandt andet Paris, London og på Manhatten i New York.

Det er også de 4 sønner der får tanken om parfumer i 1974. De lancere nemlig Gucci nr. 1 til kvinder, en parfume som får en kæmpe succes. Derved var scenen sat og det kendte modemærke indtager parfumeverdenen med parfumer til både herre og damer. I dag er Gucci en kendt mærke som har butikker i langt de fleste storbyer, i hele verden.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results