Guess

Guess parfume er relative billige parfumer, men du er stadig sikret en enestående kvalitet og duft trods den lave pris. Det er et brand, der har gjort alt for at udvælge spændende og forskellige ingredienser til deres duft sammensætninger og skabe unikke parfumer. Disse parfumer er både feminine og sexet kvinde dufte, som forfører sanserne med smukke blomster noter.

Viser alle 9 resultater

Guess parfume kvalitet til lave priser

Guess parfumer, er ligesom deres øvrige produkter tiltænkt de selvsikre mænd og kvinder. Personer som ønsker at fremhæve det personlige udtryk og deres unikke karakter ved hjælp af en passende parfume. Parfume flaskerne er smukke og har et unikt udtryk. Den berømte Guess Girl har en lys og feminint parfumeflaske dekoreret med en charmerende blomst. En skøn duft med en sød og blomstrende natur. Til mænd er parfume flaskerne mere skarpt designet, hvilket er et perfekt billede af Guess Mans maskuline og stærke toner.

Mærket blev skabt af brødrene Marciano i 1981. Det blev hurtigt kendt for sin revolutionerende og dristige tilgang til klassisk mode og design. Den første tøjkollektion blev de verdensberømte forvaskede og slim fit jeans, som skabte et stort modeeventyr, med en ungdommelig, sexet og dristig stil. Senere blev skabt adskillige Guess parfumer, som alle understreger den ungdommelige stil med et forførende udtryk.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results