Hermes

Hermes parfume er et brand til den krævende type, der er bevidst omkring kvalitet og luksus. Det er et af de største og dyreste modehuse i verden. Det er ikke uden grund at Hermes i dag er et stærkt internationalt modemærke. Parfumer har været en del af Hermès historien siden 1930’erne, og i 1951 blev produktionen af dufte et selvstændigt håndværk.

Parfumer er skabt med respekt for håndværket og en kunstnerisk tilgang. Dette personificerer modedesigner Christine Nagel i alle designs. Overraskende, fri, moderne og elegant er præcist det som kendetegner og fuldender hendes tilgang til designet.
Hermès parfume signaliserer stilen, kunsten at leve og personlighed. Dette har været med til at gøre både parfumer og deodoranter til ikoniske dufte uanset om det er til mænd eller kvinder.

Thierry Hermès grundlagde dette vidunderlige brand i 1837, og enhver duft af parfume fra det gamle modehus vidner om tradition og historie. En unik følelse af kvalitet og god stil er synonymt med modehuset.
Parfumeeksperter kalder deres parfume kunst, og der er ingen tvivl om, at de var inspireret af kunstverdenen. Hele parfume sortimentet er opdelt efter typer af historier, som fortælles af de enkelte parfumer.
Således findes romantiske dufte, der er langvarige og sensuelle, der konstant ændrer udtryk. Dufte af noveller, der er en øjeblikkelig smuk og karakteristisk duft, med en grundig historie fortælling. Ligesom digtduftene er kompleks og anderledes med hensyn til udtrykket i fortællingen.

hermes-parfume
Show Filters

Viser 1–12 af 25 resultater