Hermes

Hermes parfume er et brand til typen der kræver, den som er bevidst omkring kvalitet og luksus. Brandet er blandt de største og dyreste modehuse i verden, og ikke uden grund, er de et stærkt internationalt mode brand. Parfumer har siden 1930’erne været en del af Hermès historien, og i 1951 blev produktionen af dufte et selvstændigt håndværk.

Viser alle 25 resultater

Hermes parfume til den bevidste

Hermes skaber parfume med respekt for håndværket og en kunstnerisk tilgang. En duft af frihed, mode og elegance er præcist det som kendetegner og fuldender brandets dufte. Hermès parfume signaliserer stil, kunst og at turde leve sin personlighed. Dette har været med til at gøre både parfumer og deodoranter til ikoniske dufte uanset om det er til mænd eller kvinder.

Både tradition og klasse

Thierry Hermès grundlagde dette vidunderlige brand i 1837, og enhver duft af parfume fra det gamle modehus vidner om tradition og historie. En unik følelse af kvalitet og god stil er synonymt med modehuset.
Parfumeeksperter kalder deres parfume kunst, og der er ingen tvivl om, at de var inspireret af kunstverdenen. Hele parfume sortimentet er opdelt efter typer af historier, som fortælles af de enkelte parfumer.

Således findes romantiske dufte, der er langvarige og sensuelle, der konstant ændrer udtryk. Dufte af noveller, der er en øjeblikkelig smuk og karakteristisk duft, med en grundig historie fortælling. Ligesom digtduftene er kompleks og anderledes med hensyn til udtrykket i fortællingen.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results