Hugo Boss

Hugo Boss parfume er næsten som at sige Bond, en verden man fortrylles af. Er man fascineret at luksus, eksklusiv livstil og en raffineret udstråling, så kan man ikke helt undgå Boss brandet.
Især deres parfumer er skabt som et kompliment til den stilsikre person der vil udtrykke luksus til fulde.

En parfume fra HUGO BOSS brandet er både udsøgt kvalitet og holdbar, så man tager ikke fejl uanset om man finder duften nedsat, billig eller blot til normal pris.

Viser 1–40 af 67 resultater

Hugo Boss parfume ren luksus

Det som mærket formår at afspejle med deres boss herre parfume og eau de parfum til kvinder – er lækre, sensuelle og moderne dufte. En betagende duft der er skræddersyede til at understrege, den unikke personlighed som tør skille sig ud fra mængden, men samtidigt gerne vil bære en generøs, sofistikeret duft som supplere en moderne livsstil.

Et fortrukken luksus mærke til herre og damer

Boss parfume er et fortrukken mærke blandt mænd og damer og de unikke duft serier har igennem tiden leveres bestseller i verdensklasse. Nogle af de mest anderkendte klassikere som er blevet manges favorit parfume sælger vi her hos duftdejligt, så prøv fx The Scent, Boss Orange Man eller en af de mange fra Boss Bottles serien. Hvis du er kvinde er Boss Femme ikke uden evner for den stilfulde og bevidste dame.

Den korte historie om Hugo Boss

Modehuset blev skabt i 1924 og er placeret i Metzinger, Tyskland. Brandet er absolut mest kendt for tøj kollektionerne og deres udsøgte kvalitet. Men netop for at supplere business- manden og kvinden, med et raffineret udtryk, skabte man med stor succes, både sko, parfumer, accessoires mv.
Alle disse tiltag er skabt i samme flotte og luksuøse kvalitet som man kender det fra tøj kollektionerne.

Det var i 1984 at Hugo Boss lancerede den første parfume, hvilket dengang hjalp modehuset til at blive lanceret på Frankfurt Stock Exchange det efterfølgende år. Det fortæller lidt om, hvor populær Hugo Boss parfume er, og har været fra starten. Især fortæller historien noget om, hvordan det hjalp til en væsentlig udvikling allerede fra første sekund parfumerne blev lanceret. I dag kender vi mærket for et stilrent udtryk og deres dufte til både herre og damer er fortrukne kvalitets dufte for mange, som passer stort set enhver smag.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results