Hugo Boss

Hugo Boss parfume
HUGO BOSS er en verden af luksus, eksklusiv livstil og en raffineret udstråling. Hugo Boss parfume herre er ment som en kompliment til manden og ligeledes i dame parfumer til kvinden med stærke personligheder. Disse parfumer uanset og de er nedsatte, billige eller blot findes til normal pris, så udstråler de på intet tidspunkt andet end kvalitet uanset prisen.

HUGO BOSS afspejler med boss herre parfume og eau de parfum til kvinder, lækre, sensuelle og moderne dufte, der er skræddersyede til at understrege den unikke personlighed som tør skille sig ud fra mængden, men samtidigt gerne vil bære en generøs, sofistikeret duft som supplere en moderne livsstil. Hugo Boss parfume er et fortrukken mærke blandt mænd og damer og de unikke duft serier har igennem tiden leveres bestseller i verdensklasse. Nogle af de mest anderkendte klassikere som er blevet manges favorit parfume sælger vi her hos duftdejligt, så prøv fx The Scent, Boss Orange Man eller en af de mange fra Boss Bottles serien. Hvis du er kvinde er Boss Femme ikke uden evner for den stilfulde og bevidste dame.

hugo-boss-parfume
Show Filters

Viser 1–48 af 67 resultater

Show Filters

Viser 1–48 af 67 resultater

Hugo Boss kort historie

Hugo Boss modehuset blev skabt i 1924 og er placeret i Metzinger, Tyskland. Modehuset er mest kendt for deres tøj og en udsøgt kvalitet, men for at supplere business manden og kvinden med et raffineret udtryk, har man med succes, skabt både sko, parfumer, accessoires mv. alt sammen i samme flotte og luksuøse kvalitet.

Det var i 1984 at Hugo Boss lancerede den første parfume, hvilket dengang hjalp modehuset til at blive lanceret på Frankfurt Stock Exchange det efterfølgende år. Det fortæller lidt om, hvor populær Hugo Boss parfume er, og har været fra starten da de hjalp til en væsentlig udvikling allerede fra første sekund parfumerne blev lanceret. I dag kender vi mærket for et stilrent udtryk og deres dufte til både herre og damer er fortrukne dufte for mange som passer stort set enhver smag.