Issey Miyake

Issey Miyaki parfume – Japansk innovativt luksus design
Issey Miyake er ikke kun et navn på eksklusive parfumer, tøj kollektioner og solbriller, men det eksklusive brand navn stammer fra grundlæggeren selv af samme navm Issey Miyake.
Issey Miyakes design er kendetegnet ved integration af matematiske, strukturelle og tekniske færdigheder. Hans arbejde integrerer videnskab og mode og bruger en utraditionel sammensætning af noter i både Issey Miyake parfume og tøj genstande, og det er netop det utraditionelle der får det hele til at smelte sammen til en harmonisk symfoni.

Issey Miyake parfume er en ren parfume, så enkel og klar som luft, men den eliminerer luksus. For dem, der sætter pris på det væsentlige, er Issey Miyake parfume, som er inspireret af landskabet i den asiatiske dal, det rigtige valg.
Ligesom kvinders parfume L’Eau d’Issey Miyake eller herre parfumen L’Eau d’Issey pour Homme, har Issey Miyake parfume altid repræsenteret innovation. Ingen har før været i stand til at forene tradition og avantgarde som denne japanske mode designer. Issey Miyake skaber den duft, du bare har brug for at opleve.
En parfume med et touch af lethed, elegance og glæde
Issey Miyake begyndte med at skabe tøjsamlinger til international distribution, og efter stor succes lancerede han sin første parfume, L’eau D’Issey, i 1992. L’eau er fransk og betyder “vand”, og dette er præcist den nøjagtigt inspiration til den første parfume, da opfattelsen af vand som et materiale, var udgangspunktet for den første Issey Miyake parfume.
Den moderne og optimistiske stil, som repræsenteres i alle modekollektionerne, ses også i Issey Miyakes parfumer. Det er værd at nævne at den første Parfume fra Issey Miyake L’eau d’Issey bliver betragtet som den største og mest berømte parfume kreation fra Issey Miyake. Den blev udviklet til modernet kvinder og bruger forskellige typer ædle træ samt rose, liljer og den meget delikate lotusblomst. Duften er meget feminin og opleves som venlig og åben.

Issey Miyake parfumer er siden blevet designet med samme udgangspunkt og princip som i hans tøjdesign. Hans dufte er nemlig skabt for at kunne matche nutidens liv og baseres på tanken om at følge sin sande natur. Issey Miyake betragter virksomheden som innovativ og fokuserende på fantasi, kreativitet, udvikling og teknologi. I dag er Issey Miyake en verdensberømt designer, der prøver at bringe glæde ind i folks hverdag med sine visioner og kreativitet.

Skøn Issey Miyake parfume
Vis filtre

Viser alle 18 resultater

 • Dame
  Eau de Toilette
  Issey miyake L_Eau d_Issey edt

  ,

  Fra DKK 247,00
  Tilføj kurv
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Intense
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme
 • Dame
  Eau de Toilette
  Issey Miyake Pleats Please

  ,

  DKK 211,00
  Tilføj kurv
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey Miyake Nuit d'Issey Belu Astral
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Sport
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey miyake nuit parfume
 • Dame
  Eau de Parfum
  Issey miyake L_Eau d_Issey edp
 • Dame
  Deodorant
  Issey Miyake L'Eau d'Issey deodorant spray
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey miyake L´Eau D´Issey Pour Homme Fraiche
 • Dame
  Deodorant
  Issey Miyake L'eau d'Issey deospray til damer
 • Dame
  Eau de Parfum
  Issey miyake pure nectar
 • Dame
  Eau de Parfum
  Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure
 • Herre
  Aftershave
  Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Toning
 • Herre
  Eau de Toilette
  Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme Summer 2018
 • Herre
  Deodorant
  Issey Miyake Leau Dissey DeoSpray i 150ml
 • Dame
  Eau de Toilette
  Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Femme Summer 2018
 • Dame
  Eau de Toilette
  Issey Miyake L'Eau d'Issey Florale
Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Det startede i Japan og udviklede sig til et top samarbejde

Mr. Miyake er født i Hiroshima den 22. april 1938 og er uddannet grafisk designer fra Tama Art University i Tokyo. Efter uddannelsen arbejdede Issey Miyake som modedesigner for Givenchy og Guy Laroche i Paris, derefter som modedesigner i New York, inden har vendte tilbage til Tokyo i 1970 og det var her Miyake Studio blev grundlagt. Siden da har Issey Miyake kombineret traditionelle japanske materialer med den nyeste teknologi til at skabe sine designs, og han har altid repræsenteret kvinders ekstraordinære og sofistikerede mode.
I 1992 begyndte Issey Miyake også at fremstille parfume, i samarbejde med Beauté Prestige International som ejes af den japanske producent Shiseido. Shiseido producere hårpleje og kosmetik og en af de ældste virksomheder i verden i sin klasse. Virksomheden blev grundlagt i 1872 og har en historie på mere end 140 år. Samtidig er virksomheden den største kosmetikproducent i Japan og den fjerde største kosmetikproducent i verden.
Issey Miyake trak sig fra fronten i 1997 og gik på pension. Han fortsatte dog med at føre tilsyn med virksomhedens øverste ledelse, for at sikre sig at alt forgik efter hans passion. Issey Miyake har igennem sin karriere vundet en af verdens mest prestigefyldte kunst priser – Pramemium Imperiale.