Jaguar

Jaguar Parfume – en luksus som afspejler rigdom

Når man siger Jaguar kommer de fleste til at tænke på den dyre, prestige fyldte bil. Men i dag er Jaguar ikke kun et dyr og en luksus bil fra England. Jaguar er godt nok synonym for rigdom og luksus, men det er i dag også både accessories som bil tilbehør, tasker, Jaguar ure, solbriller og ja – Jaguar parfume.
For siden 1988 har koncernen bag Jaguar forstået, at udnytte et elegant luksusbrand til fulde, for kører man i en lækker Jaguar bil, skal muligheden for at udstråle den eksklusive elegance på en naturlig og ligetil måde også være til stede. Dette er netop muligheden ved at bære det fulde Jaguar outfit i form at Jaguar ure, taske og dufte af Jaguar Parfume.

Derfor blev den første Jaguar parfume til mænd lanceret i 1988 og efterfølgende skulle fruen i bilen, også havde muligheden og det blev til Miss Jaguar i 1993. Siden da er der kommet i omegnen af 30 forskellige parfume varianter fra Jaguar, så muligheden for at finde en favorit som er både elegant, hot, eksotisk og med et klassisk touch er absolut en mulighed i sortimentet fra Jaguar parfume.
De 3 herre parfumer som Classic Black, Jaguar, Classic minder i deres sammensætning om moderne kunst som har en kant af ekstravagance og høj kvalitet, en tilgang som man præcis forbinder det med både Jaguar bil og Jaguar ure. Parfumerne er klassiske, maskuline dufte på en bund af ædle træsorter, og med tilpas stil og etikette er man klædt på til dagens gøremål, og man er altid sikret en lang holdbar duft med en Jaguar parfume.

Hvordan startede Jaguar Parfume – det er jo en bil

Jaguar Cars blev grundlagt i Coventry i England som Swallow Sidecar i 1922. Brandet blev skabt af Sir Willian Lyons og startede med af producere sidevogne til motorcykler. Efter 2. verdenskrig blev navnet ændret til det i dag kendte Jaguar, og det var her at de startede med ar producere biler og efterfølgende fusionerede med British Motor Corporation. I 1984 blev firmaet noteret på London Stock Exchange og blev en del af FTSE100-indekset, frem til Ford overtog Jaguar i 1989.
Det var netop under Ford ledelsen at udvidelsen af Jaguar produktporteføljen tog sin gang. Ikke nok med alle de mange accessories blev det også til både S-Type og R-Type bilerne. I 2008 blev Jaguar solgt til det indiske firma Tata Motors. Tilbageblikket bevidner altså om en succes, som man forstod at udnytte. For den luksus en Jaguar bil bringer, skal kunne fuldføres i hele ens udståling. Netop denne tilgang og produktudvidelse har ført til at designet Jaguar har omkring 30 parfumer i deres sortiment i dag. Hos Duftdejligt finder du flere af dem og vi tilbyder billig Jaguar parfume i både herre og dame duft.

Jaguar-parfume
Show Filters

Viser alle 7 resultater

Show Filters

Viser alle 7 resultater