James Bond

James Bond parfume

James Bond parfume er ren ekstravagance, modighed og helt simpelthen lækker maskulin duft. Den britiske agent har altid været kendt som karismatisk, forførende og selvsikker. Hvilket netop er det som disse parfumer afspejler.
Duftene er skabt på omhyggeligt udvalgt duft noter, komponeret og bygget omkring historien om agent James Bond, eller Agent 007. En rigtig mand, der redder verden igen og igen, og der med hans maskuline styrke og sexede glød, forfører alverdens kvinder.

Viser alle 7 resultater

007 en agent der er elsker og frygtede

Gang på gang vender agenten tilbage i nye roller, hvor han redder verden. Men det er altid som en selvsikker, standhaftig mand, der lever på kanten af det farlige. Både karakter som Sean Connery, Roger Moore og Daniel Craig, har alle spillet store roller som den karismatiske helt – Agent 007.
James Bond parfume til herre, er skabt med udgangspunkt i de forskellige film. Derfor finder man blandt andet parfumer med titler som James Bond 007, Quantum og Ocean Royale.

Parfumerne er perfekte til en mand, der ønsker en duft, som dufter af mand med stor M. Det er dog ikke blot mænd, som kan tage del i de lækre og forførende dufte. Der er nemlig også i nyere tid, lanceret kvinde parfumer i mærket, som ligeså er inspireret af de ultra sexede kvindelige figurer fra de actionpræget film.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results