Jay Z

Jay-Z parfume “Gold” var den første duft som blev introducerede i 2013. Den er skabt med noter af ingefær, grapefrugt, blåbær og kardemomme. Den eksklusive Jay-Z parfume bliver fundendt i duften, med noter af den mandlige vetiver i hjertets base. I sammenspillet af pink peber, lavendel og violer samt teak og vanilje giver det den skønne duft et løft. Flasken har en hvid mat overflade med en guldindskrift og en gyldent låg. Ren elegance og attitude, meget i stil med Jay-Z ånden. Absolut til manden der tør og kan alt.

Jay Z som er kaldenavnet, er født Shawn Corey Carter. Han kan sandsynligvis nok betegnes som en af de største rappere i verden. Han har sammen med sin kone sangerinden Beyoncé, datteren ”Blue Ivy Carter”. I hans professionelle karriere er der ikke et projekt, hvor han ikke var involveret.
Han har skabt flere pladeselskaber, er medstifter af mode mærket Rocawear og ejer et utal af natklubber. Derudover er han også meget sporty og er medejer af et NBA hold – ja han har prøvet lidt af hvert.

Jay-z-parfume
Vis filtre

Viser alle 3 resultater

Vis filtre

Viser alle 3 resultater