Jil Sander

Jil Sander parfume -autentisk og velegnet til krævende kvinder.
Moderne enkelhed og tidløs noter, er præcist hvad der kendetegner Jil Sander. Det er ikke kun i moden, men også de elegante parfumer fejrer nutidens uafhængige kvinder.
Et mærke som matcher en drømmende type, der betages af en blid, elegant og udtryksfuld duft. Det er netop dette, de bløde parfumer som symboliserer tidløs renhed og elegance, er helt unikke til at matche. Dufte som ikke er for markante, men afrundet og med respekt for ens personlige duft.

De minimalestiski designs med skarpe kanter, er synlige i både mode designs og parfumerne. Den første kvinde parfume blev lanceret tilbage i 1979, og siden da er der også lanceret flere herre dufte. Jil Sander Sun er sandsynligvis en af de mest velkendt dufte, både sofistikerede og med et modent udtryk.

Den verdensberømte modedesigner Jil Sander
Hun blev født Heidemarie Jiline Sander i Wesselburen i Dithmarschen tilbage i 1943. Hendes karriere startede som moderedaktør i forskellige kvindemagasiner såsom Petra, før hun åbnede en mode butik i 1976 i Hamborgs Pöseldorf-distrikt, da hun blot var 24 år gammel.

I 1968 grundlagde hun Jil Sander GmbH, og fra 1973 solgte hun også sine egne modekollektioner ud over Sonia Rykiel-kollektionen. Takket være den minimalistiske stil, der understreger de vigtigste detaljer, og uden brug af unødvendige detaljer, henvendte hun sig til professionelle kvinder og oplevede hun stor succes tilbage i 1980’erne. Siden 1997 har hun også lanceret parfumer til mænd.

jil-sander-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 18 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 18 resultater