Jimmy Choo

Er du vild med sko? Så er det svært at komme udenom Jimmy Choo.
Han er mest kendt for sit design af kvindesko, med en udstråling af elegance, på både en sensuel og luksuriøs måde.
Parfumer giver en fuldendelse af identiteten, og måske den fuldendelse som særligt kommer til udtryk, når man påføre en Jimmy Choo parfume, og det som har gjort dem så populære. For trods tendensen til at glemme ansigter, så vækker en velkendt duft en helt anden genkendelse. Så måske du finder dit nye ”visitkort” blandt de luksuriøse, skønne og elegante Jimmy Choo parfumer.

Jimmy Choo, søn af en skomager, blev født i Malaysia og begyndte at designe sko i en alder af 11. Han er bosat i England og blev født i 1961. Familien har altid lavet sko, hvilket derfor var et oplagt karrievalg for Jimmy. Hans første design kollektion er fra 1990’erne og blev hurtigt populær. Skoene kom hurtigt til toppen for deres sexede snit, design og fejlfrit italiensk håndværk. De er også blevet vist op til flere gange i Sex & The City-serien.

Jimmy-choo-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 17 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 17 resultater

Jimmy Choo er uddannet fra London College of Fashion. Lykke, hårdt arbejde og netværk har skabt hans karriere, og netop dette gav ham omtale i en Vogue-artikel i 1988. Prinsesse Diana skulle senere blive en inkarneret Jimmy Choo-fan, som for alvor satte ham på verdenskortet. Siden da har Jimmy Choo trådt ind på forskellige røde catwalks, og i dag er de legendariske sko udvidet til at omfatte et udvalg af tasker, solbriller, bælter, tørklæder og dufte.

I 2011 lancerede han sin første karakteristiske parfume, blot kaldet “Jimmy Choo”. Denne kvindes parfume er en feminin og frisk duft, der udstråler sensualitet og er perfekt til den selvsikre og stilbevidste kvinde. Den smukke parfumeflaske blev designet af Mellon efter at være inspireret af Murano-glas. Hun brugte meget tid og opmærksomhed på designet for at gøre det til en slående duft på enhver parfumehylde. Siden da er det blevet til en ekstremt lækker og forførende parfume kollektion, der appellerer til enhver stilbevidst person.