Joop!

Joop! parfume er skabt af det tysk modemærke, der blev skabt af kunstner og modedesigner Wolfgang Joop. Han startede det verdenskendte brand i de tidlige 80’er efter at have i årevis at have arbejdet som freelance designer. Igennem tiden som tøjdesigner blev han specielt kendt for sit arbejde med pels.

Den første kollektion af herretøj blev lanceret i 1985 og den første Joop! Parfume var et cologne, der blev præsenteret i 1987.

Viser alle 12 resultater

Joop! parfume – tyske lækkerier

Mærket er absolut bedst kendt for sine herre parfume i de farvestrålende parfume flasker. JOOP! Homme fra 1989 er en meget genkendelig parfume i sin lyse lilla flaske og med en frisk og sensuel blomsterduft kombineret med krydderier og vanilje på en træagtig baggrund. Den er kendt for sin utrolige holdbarhed og styrke, og det anbefales ikke at bruge mere end 1 eller måske to spray. Især hvis du vil undgå, at hele verden skal vide, at du bærer Homme parfumen. Selve duften er med den lækre kombination af mandlige noter og slik en favorit hos mange eventyrlystne mænd i årevis.

Parfume med farver og uovertruffen duft

Der er dog mange andre bemærkelsesværdige parfumer fra det tyske brand. Der er for eksempel Joop! Homme Wild og den super intense Joop! Homme ekstremer. Wolfgang selv forlod mærket ved årtusindskiftet og arbejder nu på et nyt brand. Mærket vil dog fortsat blive inspireret af det sære design med hans passion.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results