Judith Leiber

Judith Leiber parfume var ikke det første det blev skabt. For parfumer er noget af det nyeste, den første Judith Leiber parfume blev nemlig først lanceret i 2007. Signatur duften Leiber, som var den første parfume er en orientalsk blomsterlig duft skabt af Karine Dubreuil.
Mærket som er skabt af den ungarske designer Judith Leiber, er nok mest kendt for designs af især tasker. I sortimentet finder man dog også både smykker og accessories i høj kvalitet. Netop deres usædvanlige håndtasker og kvaliteten har gjort brandet til et af Amerikas fineste eksempler på dedikeret håndværk. Tasker som designes med passion og omhyggeligt er håndlavede med små spændende detaljer som krystaller og rhinestones, øger priserne op til $7000.
Især er Swan-tasken blev kendt, efter den var med i Sex and the City serien, hvor den bægers af stjernen Sarah Jessica Parker, som er stor fan af Judith Leiber designs. De spændende og unikke taske designs, bruges også af stjerne som både Katy Perry og Kelly Osbourne.

Da Judith Leiber trak sig tilbage fra selskabet i 1998, havde hun skabt over 3.000 forskellige tasker. Judith blev født i en jødisk familie i Budapest tilbage i 1921. Hun fik aldrig gennemført sin uddannelse, da nazismen overtog Europa. Derfor begyndte hun at lave tasker, for at kunne overleve efter krigen. Indtil hun og manden i 1948 emigrerede til USA.
Efter igennem en årrække at have arbejdet som håndtaske-designer, for flere andre mærker, åbnede hun sit eget firma i 1963. The Leiber Company voksede sig hurtigt større og Judith Leiber mærket sælges nu blandt andet i New York, Atlanta, Las Vegas og Californien, i de mest prestigefyldte stormagasiner og online.

judith-leiber-parfume
Vis filtre

Viser alle 7 resultater

Vis filtre

Viser alle 7 resultater