Juicy Couture

Juicy Couture parfume er det ungdommelige, iøjnefaldende og rebelske brand, der bringer den speciel L.A. stil til fans over hele verden. Dette brand blev grundlagt i L.A. tilbage i 1997 af Pamela Skaist-Levy og Gela Nash-Taylor.

I 00’erne blev Juicy Couture hurtigt kendt som et ungt og moderne modemærke. Takket være farver og skrift bliver deres design ekstra festlige.

Viser alle 17 resultater

Juicy Couture parfume – rebelsk og sensuel

Nogle beskriver muligvis Juicy Couture som et brand ”over the top”, men identiteten af hele mærket ligger i det modige ved at skille sig ud. Altså med andre ord, den glædes følelse der er ved at have det sjovt og få en positive opmærksomhed, med et touch af det frække.

Fra et kvarter med mangfoldighed

Netop fordi Los Angeles både er for de hårdtarbejdende, livsnyderne og drømmerne, altså kort sagt for alle mennesker. En by hvor både engle og syndere lever, der er plads til alle og lofthøjden er enorm. Det er med sikkerhed denne mangfoldighed og rummelighed som har gjort det muligt for brandet at slå igennem.
Det er nemlig i Los Angeles at folk drømmer rigtigt stort, solen skinner og man kan nemt finde en god gang underholdning. Altså en by hvor alt og intet lever på samme tid, og mangfoldighed er en hverdagsoplevelse.

Det er netop derfor, man ikke skal opfatte Juicy Couture som et ”over the top brand”. Fordi de afspejler blot byens farverige, glamourøse og spændende liv. Altså mangfoldigheden tilsat lidt couture i hverdagen og derfor giver de alle dets design et element af overraskelse. Et kendetegn der er cool, energiske og det sjove som gør dem unikke. Parfumerne kommer alle i flotte, spændende og opsigtvækkende flasker til de kickass-piger, der vil have det hele.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results