Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld parfume og de andre design er i en liga for sig selv. Ikke blot fordi de har skabt noget stort, men måden det er gjort, og med sans for at se brugerens ønsker.

Designer brandet Karl Lagerfeld ikke blot tøj, men også et parfumemærke for den kræsne mand og den bevidste kvinde, der leder efter en unik parfume.
Dem som ønsker en duft, fuld af styrke og karakter. Den specielle og unikke ting ved duftene fra Karl Lagerfeld er følelsen af ekstravagance og luksus, som du oplever strakt du dufter til den.

Viser alle 9 resultater

Karl Lagerfeld parfume i egen liga

Så hvis du sætter pris på mode, vil du helt sikkert sætte pris på en af de sensuelle og elegante parfumer fra Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfelds mode handler ikke kun om, hvorvidt du vil bære tøjet men også om, at du vil tiltrække en masse opmærksomhed med den usædvanlige stil.
Netop derfor opleves at beklædningsgenstande er dekoreret med glitter og glamour som præsenteres stilfuldt sammen med det dertil hørende tilbehør. Hvis du vælger en modetrend og stil, er du også indirekte nød til at bære den rigtige parfume. Fordi mode og parfume hører sammen som glamour til designerverdenen.
At finde den rigtige parfume kan være en afskrækkende opgave, men hjerte- og topnoter kan give et vigtigt bidrag til at fremhæve din stil. Karl Lagerfeld har udviklet en række parfumer, hvor lige præcis dette er essentielt i duftene og kombinationen af de forskellige noter giver en skøn kombination til både mænd og kvinder. Med moderne stil og en duft på huden bringer det mode og parfume i harmoni.

Det er temmelig indlysende, at elegance er et vigtigt element i modeverdenen. Denne egenskab kan let kombineres med en parfume. Elegance er nemlig også noget smukt og en parfume der har noget smukt som en egenskab vil hurtigt blive opfattet som uimodståelig og luksuriøs. Karl Lagerfeld parfume imponerer med sensuelle og feminine dufte, hvor kvaliteten er gennemført. God kvalitet er kendetegnet ved den langvarige virkning af duftstoffer på huden som kan holde den samme tone hele dagen.

Helt sin egen – som gør det unikt

Karl Lagerfeld betragtes som et talentfuldt og et anderledes designerikon. Manden med kridthvidt hår, som er samlet i en hestehale, en mand der altid bærer sorte solbriller og går hans egen veje. Karl har altid været synonym for en bestemt og bevidst person der ikke styres af andres ideer og modetrends. Med sine forførende parfumer har Karl Lagerfeld skabt parfume klassikere, der er meget populære blandt både herre og damer.
Karl var en målrettet og bevist person, som ville frem
Ud over mode står Karl Lagerfeld også for nogle af de mest ekstravagante og populære parfumer til mænd og kvinder på markedet. Karl Lagerfeld startede sin karriere som designer for forskellige parisiske modehuse, og fik hurtigt skabt et navn for sig selv, som en excentrisk og designer med supertalent både når det kom til mode og unikke parfumer.

Han skaber opmærksomhed – fordi du tør

Karl Lagerfeld var en tysk designer, modekonge, fotograf og kostumedesigner. I dag er han betragtede som en af de mest populære personligheder i verden, et rigtigt ikon i modeverdenen. Gennem sit liv har Karl Lagerfeld skabt og beundret et hav af smukke designs verden over. Hovedsagelig på grund af sine elegante modekreationer, formåede han at udvikle sig til et brand i den internationale mode- og designerindustri.

Han startede sin professionelle karriere i Paris tilbage i 1954 og har været på vej til succes lige siden. Han var Chanels kreative direktør i 1983 og har igennem tiden arbejdede for de mest imponerende modehuse. Han var en pioner inden for udvikling af nye trends, som han kan være virkelig stolt af.

Igen og igen nævnes navnet Karl Lagerfeld som et kultnavn, og det skyldes hans stilfulde og ædle udstyr, der har skabt både modebevidst stil og parfumer, designs som virkelig beriger.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results