Katy Perry

Kate Perry parfume blev lanceret første gang i 2010. En duftlinje, der repræsenterer hendes personlige stil og udtryk, som er kendetegnet ved charme, magi og ungdom. Hendes egen fortolkning er, at de repræsenterer oprørskhed og er dronningen værdig. Dette gælder både de forskellige designs hun laver og selve Katy Perry parfume sortimentet.

Viser alle 9 resultater

Katy Perry parfume med personlig stil

Katy Perry er en amerikansk sanger, der allerede på gymnasiet realiserede sin drøm om en musikalsk karriere. I 2008 frigav hun stor-hittet “I kissed a Girl”, og derfra begyndte det hele. Siden da frigav hun hit for hit, herunder “Hot n Cold”. Hun er blevet hyldet som den 51. mest solgte musikere i perioden fra 2000 -2009.

Bliv bemærket med en skøn duft

Hvis du vil have en karakteristisk duft, som er helt sin egen. En duft der vil tiltrække positiv opmærksomhed fra andre mennesker, når de går forbi. Så prøv en Katy Perry parfume – Killer Queen Revolution. En duft der ikke kun er smukt designet, i sin form som en stor diamant med en mørkeblå farve. Den er også herlig forførende i sin duft.
Killer Queen dufter af blomster og frugt på samme tid, med noter af granatæble og rødligt freesia. I hjertet fornemmes orange blomst, jasmin, læder, moskus og sandeltræ. Bestemt en virkelig unik og feminin duft, der klæder en selvsikker og uafhængig kvinde.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results