Lacoste

Lacoste det franske designer brand, var i 1933 verdens første brandlogo. De valgte at sy en lille krokodille på Rene Lacostes tennisjakke, og skabte derved noget nyt. Siden da er Lacoste især blevet kendt for poloshirt med den grønne krokodille.Tøj der med sin sporty-chik stil har imponeret, og hvor både fransk elegance og dristighed kommer til udtryk. Dette mode brand er kendt for at bryde de traditionelle rammer, og Lacoste parfume er en hyldest til dem som går sine egne veje. Parfumerne opleves som friske dufte, der passer til den skandinaviske livsstil.

Men det er ikke kun deres poloshirts der har haft stor succes. De mange skønne parfumer er også blevet meget anderkendte, og man ser altid det farverige logo på alle parfume flaskerne.
Lacoste parfumerne kendes ved det sporty touch og skøn friskhed. Det var tilbage i 1968 at de første parfumer blev lanceret, og med tanken om at skabe en sporty duft. En parfume som var inspireret at det sporty look og kunne fuldende ens sports udtryk som det er kendt fra tennisverdenen.

Lacoste-parfume
Vis filtre

Viser 1–12 af 31 resultater

Vis filtre

Viser 1–12 af 31 resultater