Lamborghini

Lamborghini parfume er et udspring fra det berømte bilmærke. Alle dufte er lavet i en luksuriøs stil og elegance, som det er kendt fra biler. De bæger også det iøjnefaldende logo, hvilket er meget tydeligt på alle flaskerne. Det er hovedsageligt herre parfumer man finder i sortimentet af Lamborghini parfume, de har dog lanceret to kvinde dufte. Alt i alt tæller sortimentet 15 dufte.

Mærket blev grundlagt af Ferruccio Lamborghini i 1963. Fordi han havde så stor succes med andre virksomheder, var det blevet muligt, at udleve sin interesse for biler. En mulighed hvor han kunne arbejde med drømmen professionelt. Barndomsdrøm udviklede sig hurtigt til det verdensberømte ikon mærke, indbegrebet af en vild drøm fuld af testosteronkraft.

Hr. Ferruccio elskede Ferrari, men følte ikke, at de var sofistikerede nok. Derfor skabte han en luksuriøs bil, der kunne køre på vejene med en kraftfuld motor, som var komfortable og raffinerede. Det var skabelsen af Lamborghini 350GTV, som er designet og produceret i 1963. Derefter fulgte flere biler efter og succen var stor. Men på grund af oliekrisen i 70’erne faldt salget kraftigt, og virksomheden gik konkurs. Lamborghini blev imidlertid solgt til Chrysler, som begyndte at producere Lamborghini til motorsport. I dag er mærket verdenskendt og forbundet med lækre biler af italiensk kvalitet, stil og elegance.

lamborghini-parfume
Vis filtre

Viser alle 9 resultater

Vis filtre

Viser alle 9 resultater