Lancôme

Lancôme parfume og tankerne bag det kendte skønheds mærke er et af verdens førende skønheds mærker. Det sælges i mere end 140 lande, og DNA’et var fra begyndelse, at skabe et mærke der udtrykte kvinders visdom. En mulighed for selv at vælge deres egen skønhed og Lancôme er også repræsentant af feminin perfektion.
Med deres fortryllende, fantastiske feminine parfumer forstår man godt, at de er et fortrukken mærke for mange kvinder. Lancômes storslåede dufte viser deres enestående kvalitet og selv deres parfume flasker betragtes ofte som mere end en flakon.

Viser alle 12 resultater

Brandet Lancôme – skabt for at begejstre

Lancôme blev skabt for at på sin engen forbløffende måde at kunne vise verden, størrelsen på fransk skønhed. Det er afspejlingen af en kvinde, der er tidløst elegant, attraktiv og romantisk. En kvinde som har denne “je ne sais quoi” (jeg ved ikke rigtig) tilgang som er det ubeskrivelige, der gør hende unik. Hun har en fornemmelse af at blande og kombinere stilarter på en unik måde, det kan virke som “faussement négligé” (ulovligt forstyrret), men det er i sidste ende meget sofistikeret.

Glæde er skønheden som La Vie est Belle en Lancôme hævder. Dette har altid været mærkeværdien i brandet som en optimistisk og positiv holdning, altid har givet hver enkelt kvinde muligheden for at sublimere hendes skønhed og femininitet, hvilket gør dette verdenskendte skønhedsmærke til et af verdens førende mærker.

Da det hele startede lancerede de ikke blot en parfume, nej hele fem kvinde dufte kom på markedet på én gang, blot for at alle kvinder uanset kontinent, hjemsted og etnicitet kunne få opfyldt deres behov. Ligeledes er historien om kollektionen af 18 Conquête-puddernuancer. Denne mangfoldighed tolkes fuldt ud af vores kvindelige ambassadører, kvinder med meninger og en modenhed i livet uanset deres alder. Lancômes kvindelige publikum består af tilfredse kvinder, som ofte søger en selvstændighed med inspiration til at påvirke livets indre lys og glød.

Historien om en passioneret mand, der ville konkurrence og udstråling

Det franske skønhedsmærke Lancôme blev grundlagt af Armand Petitjean i 1935. Armand Petitjean er en mand, der elsker roser, duft og feminin skønhed. Det er af denne grund, han byggede sit imperium med kosmetik, hudpleje og parfume. Lancôme's mission i dag er stadig at hjælpe kvinder med at blive det bedste af dem selv.

Hvorfor skabte Armand så egentlig Lancôme?
”Fordi jeg havde bemærket, at to amerikanske brands havde overtaget styringen af skønhedsindustrien. Der blev simpelthen nødt til at være et fransk navn sammen med dem!”

Så ikke nok med at det var en mission om at give et alternativ, det skulle være en alternativ hvor kvinden kunne udstråle endnu mere af sig selv, på en elegant og sofistikeret måde, uden at miste det feminine.
Lancôme var et rent livsværk som Armand Petitjeans udviste stor passion for. Det er sandt at Armand Petitjean ikke var en høj herre i fysisk form, men hans format var stort, en udstråling som var respekteret, og han var bevist om det, så han plejede omhyggeligt sit overskæg og fipskæg og var altid ulasteligt klædt i pastelfarvet skjorte med hvid krave og hvide manchetter. Det var høflighed der beskrev Armand Petitjean, en mand som løftede hatten for alle ansatte, han passerede og en høflig tone kombineret med hans uskyldige udtryk når han ville charmere nogen, som nemt kunne forvandles til et stålgråt blik på et øjeblik. Han virkede altid forbeholdt, selvcentreret og fuldstændig fokuseret på den opgave, han havde påtaget sig. Han var også modig og tog risici, når det var nødvendigt.

Da han grundlagde Lancôme i 1935, var han allerede 50 år gammel, havde forladt forskellige karrierer i forskellige lande. Disse tidligere erfaringer har i høj grad påvirket udviklingen af Lacômes identitet, især glemte han aldrig Sydamerika, hvor han havde arbejdet i lang tid som importør af fabriksvarer fra Europa og aldrig glemt, hvad han havde opnået i det franske udenrigsministerium. Igennem hele Lancômes levetid, har der været gjort en aktiv indsats for at fejre kvindernes individuelle skønhed, og lade deres forførende femininitet udfolder sig i fortryllende, feminine parfume dufte fra Lancôme parfumer.

Hypnôse er en parfume med en uimodståelig sensuel duft, klædt i et luksuriøst design. Lancôme Hypnôse parfume understreger udtryk og nåde, der altid giver et strejf af charme, forførelse og selvtillid.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results