Laura Biagiotti

Laura Biagiotti parfume er velkendte dufte, der alle efterlader en smuk og raffineret duft på huden.
Laura Biagiotti parfume er en serien, der er baseret på den Italienske kultur og livsstil. Det fornemmes i resultatet som er søde, uimodståelige dufte der forfører omgivelserne.
Laura Biagiotti parfume
I sortimentet af de eksklusive parfumer, kan du vælge mellem et hav af smukke dufte som både pryder hylderne i badeværelset og forkæler sanserne med en lækker, forførende duft.

Viser alle 12 resultater

Parfumer der skinner af luksus

Parfumerne leveres i luksus form, nemlig smukke og dekorative parfume flakoner. De skønne duftolier efterlader en forførende duft, men ikke kun det, også en følelse af selvtillid og uafhængighed.
Dette fornemmes absolut i den ikoniske bestseller fra nemlig parfumen Laura Biagiotti – Laura.

Historie om Laura Biagiotti.

Laura Biagiotti er et internationalt brand, som blev grundlagt af den italienske modedesigner med navnet – Laura Biagiotto. Et brand der i dag er elsket af mange.
Laura Biagiotti startede sin karriere i 1960'erne og er siden blevet kendt som “Queen of Cashmere”, fordi hun havde en sofistikeret og usædvanlig tilgang til modeverdenen på det tidspunkt.
Queen Biagiotti har dybe rødder i italiensk kultur og det afspejler det eksklusive udvalg af tekstiler og parfumer også, produkter der efterlader en forførende duft på huden.

Shopping Cart

Størrelse
Lagerstatus
Antal Stjerner

All search results