Mercedes Benz

Mercedes-Benz parfume – ren luksus og i samme høje kvalitet som man kender det i deres luksus biler, hvor der er tænkt på alle detaljer. De har lavet biler siden teknologien blev udviklet i begyndelsen af det 19. århundrede.

Mercedes-Benz parfume er skabt i samarbejde med den velkendte parfumeproducent Olivier Cresp. Han har blandt andet designet parfumer til nogle af de mest populære parfumehuse i verden, såsom Dior, Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier.
Efter den første parfumer fra Mercedes-Benz introducerede de med succes, spændende og lækre parfumer såsom CLUB fra 2013 og Mercedes Benz Man i 2015.

Viser alle 5 resultater

Kunder elsker det ikoniske brand

Virksomheden blev grundlagt som et resultat af fusionen mellem de tyske bilproducenter Daimler Mercedes og Karl Benz, hvis virksomheder skulle være de første bilproducenter.

Mercedes-Benz biler er blevet populære blandt deres store kunder og tilhængere, såsom Elvis Presley, Coco Chanel, John Lennon og endda Fidel Castro, der kørte den legendariske model 600. Selv paven hyrede firmaet til at konstruere sin ikoniske pope-mobil.

Mercedes er ikke et forældet brand, og blandt de mere moderne berømtheder finder du David Beckham, Kanye West og Britney Spears, som alle er fans af denne luksusklasse.
For at fejre deres store succes igennem tiden, har mærket introduceret en special edition Mercedes-Benz cologne i 2012. Til de rigtige fans, skal muligheden for at fuldende et Mercedes udtryk til fulde, også være til stede.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results