Mexx

Mexx parfume – internationalt brand

Mexx parfume er kun en af mange ting, som det internationale tøjfirma i dag har i sin portefølje. Mærket begyndte at operere i Amsterdam i 1986 og blev oprindeligt skabt til design af tøj, men i dag sælger de også både briller, solbriller samt parfumer.

Historien begynder i 1968, da Rattan Chadha fusionerede sine to mærker, Moustache til mænd og Emanuelle til kvinder. Mexx blev skabt ved forkortelsen M og E for to virksomheder kombineret med xx. Siden etableringen er mærket blevet til et brand med international omdømme, og i dag har de over 800 butikker i mere 55 lande, verden over.

Viser alle 10 resultater

Historien om optur og nedgang
I 2001 blev Mexx erhvervet af det amerikanske modefirma Liz Claiborne, der handler mode, design og parfumer internationalt. Det er derfor ikke tilfældigt, at Mexx parfumer findes i over 50 varianter i deres sortiment. De blev solgt igen i 2012 til The Gores Group, desværre gik de konkurs med mærket. I 2015 blev mærket fornyet af det tyrkiske firma Eroglu Holding, der genlancerede mærket i hele Europa. I dag er mærket stærkere end nogensinde og sælger herremode, en række børneprodukter, forskellige tilbehør og et stort udvalg af Mexx parfumer.

Mexx parfume har ofte både mandlige og kvindelige varianter i de forskellige serier. For eksempel kan du få både parfumen – Black Men og  Black Woman som er hinandens modstykke. Magnetic er en anden duft, der fås i både mandlige og kvindelige versioner. Det er også værd at nævne Ice Touch Man fra 2014, ligesom de fleste andre Mexx dufte er denne skabt til det sofistikerede unge marked.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results