Michael Kors

Michael Kors elegant kombination

Michael Kors parfume er ligesom tøjer en kombination af den enkel amerikansk mode og europæisk glamour. Det hele serveres på en raffineret og afslappet måde – hans modehus er indbegrebet af jet set luksusliv. Mærket udtrykker et perfekt strejf af sensualitet, eventyr og glamour i både sin mode og parfumer. Michael Kors har skabt det perfekte brand i årevis med sin unikke stil, opmærksomhed for detaljer og en fornemmelse af, hvad folk ønsker.

Viser alle 10 resultater

Michael Kors er trendy, tidløse, elegante og glamourøse designs. Hans stil inkluderer fortiden, nutiden og fremtiden. Den første parfume blev lanceret i 2001 med duften Michael Kors for Women. Siden da er den populære parfume serie Sexy Amber, Glam Jasmine og Michael Kors for herrer Edt tilføjet.

Blomster og detaljer i duften

Michael Kors kvinde dufte er definitionen på moderne eksklusivitet. Disse skønne dufte er friske og ofte finder man eksotiske blomsterdufter i de detaljerede parfume flasker. De er tiltænkt den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvtillid, elegance og friskhed. De succesfulde parfumer bliver lanceret i et samarbejde med Estee Lauder.

Det hele startede med at Michael Kors designede morens brudekjole
Michael Kors er et verdensberømt, prisbelønnet og luksuriøst brand kendt for sit ekstraordinære tilbehør, make-up, tøj kollektioner, ure, smykker og parfumer. Siden grundlæggelsen i 1981 har Michael Kors taget verden med storm sammen med partnere i New York, Chicago, Milan og Paris. Verden har bøjede sig i respekt for mærkets evne til at skabe glamourøs og tidløs mode. Mærket Michael Kors, som vi kender det i dag, har siden sin grundlæggelse lanceret succesfulde kollektionerne sæson efter sæson.

Siden han kunne gå – var mode interessen

Designeren har altid været interesseret i mode. Da han var blot fem år designet han sin mors brudekjole, og da han var teenager, debuterede han med mærket Iron Butterfly, som han solgte hjemme fra sine forældres kælder. Efter han er blevet voksen, blev han opdaget af Dawn Mello, direktøren for Bergdorf Goodman, hvor hans samlinger stadig findes i dag.
I dag er Michael kendt over hele verden for sin succesrige karriere inden for mode og tilbehør samt for den smukke kollektion af parfumer. Michael Kors skaber og forfører os med en følelse af ubekymret elegance. Michael Kors duftene er ligesom tøjkollektionerne en verdensomspændende succes, og duftene er især karakteristiske ved deres friske og blomsterne dufte i eksklusive flasker.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results