Miu Miu

Miu Miu – lillesøster til Prada

Miu Miu modehuset er Prada’s uregerlige lillesøster, det er nemlig designeren Miuccia Prada som i 1993 grundlagde mærket. Det er et mere farverig, vild og avantgarde brand end sit søster brand. Et modehus der taler til de rebelske, feminine og eventyrlystne personligheder.

De fleste ved at dufte fortæller mere end både udseende eller adfærd ofte kan gøre. En duft kan fremkalde minder og følelser. De første Miu Miu parfumer blev lanceret i 2015, og deres parfumer, fremkalder tanker om elegance, sensualitet, femininitet, frihed, natur og selvtillid.

Viser alle 3 resultater

En succes var født hos kvinderne

Mærket fik hurtigt en enorm fanskare blandt kvinder og af god grund. Mens Prada er synonym med det minimalistisk, tilbyder Miu Miu en sensuel og oprørsk modsigelse. Mærket fik hurtigt høj status i modebyen Milano og opnåede hurtigt ligeså høj status i det globale marked. I dag finder du mærket i butikker beliggende i Tokyo, New York, London, Paris, Hong Kong, Beijing bare for at nævne nogle.

Prada er især kendt for sine eksklusive og smukke dufte til både mænd og kvinder. Men med det mere farverige brand, har fansene virkelig modtaget søster mærket godt, et brand som også er inkluderet i spillet om toppen frem for alt. Den første Miu Miu parfume blev skabt i samarbejde med Coty og Prada. Ungdommelig duft og inspireret af provokativ og attraktiv design. Denne parfume præsenterer dette brand ekstremt smukt. Siden er Miú Miú L'eau Bleue og L'eau Rose også blev føjet til sortimentet.

Indkøbskurv
Størrelse
Vare Køn
Bedømmelse
Type

Eftertragtede varer

All search results